Alec Baldwin, cugetări din izolare. Soția sa, acuzată grav de internauți

Alec Baldwin, cugetări din izolare. Soția sa, acuzată grav de internauți
Actorul Alec Baldwin se pare că are parte de adevărate revelații zilele acestea. După ce soția sa a fost acuzată grav de internauți, actorul s-a retras în izolare și a împărtășit cugetări pe contul de Twitter.

Alec Baldwin este căsătorit din 2012 cu Hilaria Baldwin, autoare și instructor de yoga. Cei doi au împreună cinci copii, o fată și patru băieți. Alec Baldwin mai are și o fată din căsătoria cu actrița Kim Basinger, pe Ireland, în vârstă de 25 de ani. 

Hilaria Baldwin, acuzată grav de internauți 

Deși Hilaria afirmase în trecut că are rădăcini spaniole, un utilizator Twitter a acuzat-o în luna decembrie a anului trecut că minte. Utilizatorul a subliniat că accentul ei spaniol părea să dispară uneori, mai ales în timpul unui segment Today Show, la care Hilaria a participat. 

Alții care au cunoscut-o în primii ani au dezvăluit că s-a născut și a crescut la Boston sub numele Hillary Hayward-Thomas. “Am fost la liceu cu ea. Îmi amintesc de o persoană cu adevărat drăguță, dar pe deplin o fată albă din Cambridge”, a scris pe Twitter o persoană. Oamenii care au pretins că au mers la școală cu Hilaria au susținut că nu a vorbit niciodată cu accent spaniol.

Alec Baldwin, cugetări din izolare 

În urma acestor acuze, actorul în vârstă de 62 de ani s-a retras în intimitatea căminului său, profitând de “lockdown-ul” legat de pandemia de coronavirus. Totuși, sâmbătă acesta a scris pe Twitter câteva concluzii la care a ajuns în toată această perioadă. “Lockdown-ul m-a învățat că avem nevoie de mai puțin în viață. Mai puține haine, mai puține vorbe, mai puțină mâncare, mai puțină presă. Și mai presus de toate, mai puțini oameni”, a spus actorul. 

Nu este clar dacă actorul pur și simplu are un nou slogan de viață, sau dacă se referea la internauții care i-au acuzat soția că a mințit în legătură cu moștenirea ei spaniolă.

J.K. Rowling, mai bogată decât regina. Câți bani a produs Harry Potter

Recomandarile noastre