Gala Premiilor Masca de Aur, marca Divertis. Toni Grecu vorbește în premieră despre ce trofee vor primi Donald Trump și Angela Merkel

Gala Premiilor Masca de Aur, marca Divertis. Toni Grecu vorbește în premieră despre ce trofee vor primi Donald Trump și Angela Merkel
Toni Grecu, unul dintre cei trei fondatori ai grupului Divertis, a fost invitatul matinalilor de la TVR 1, Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău. Comediantul a vorbit în premieră despre o surpriză pe care o pregătește pentru telespectatori pe 30 decembrie, un show de excepție care promite să stârnească râsete generale.

Emisiunea “Cu capu-n zori”, prezentată de Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău, l-a avut ca invitat pe Toni Grecu de la Divertis care a vorbit despre “Gala Premiilor Masca de Aur”, un show pregătit special care promite să stârnească râsete generale: “Pe data de 30 am pregătit un program cred eu interesant, care se numește Masca de Aur, este Gala Masca de Aur. Dăm premii pentru cele mai importante personaje din România și din afara României care ne-au făcut anul 2020 mai vesel în contextul pandemiei”, a anunțat comediantul. 

De asemenea, acesta a mărturisit că cei ce se vor uita pe 30 Decembrie la ora 21:00 pe TVR 1, vor avea o grămadă de surprize și distracția este garantată, căci printre cei ce vor primii premii se numără și celebrități de excepție: “Nu-s neapărat invitați. Premiile le primesc indivizi de mare calibru.”

Donald Trump și Ludovic Orban, marii premiați 

Printre cei care vor “pleca acasă” cu trofeul “Masca de Aur” se numără mari personalități ale planetei, dar și câteva autohtone. Printre ele, Ludovic Orban este unul dintre norocoșii care vor primi aprecieri și laude, dar și un trofeu: “O să vă uitați la emisiunea asta și nu o să vă vină să credeți ce lucruri excepționale se întâmplă. O să-l vedeți pe Ludovic Orban dansând cum numai el știe să danseze. Pe 30 o să-l vedeți, o să danseze pe un cântec, It’s the final lockdown se cheamă. Sincer vă spun, e un show tare”, a glumit Toni Grecu. 

De asemenea, acesta a dezvăluit că printre premiați se află și Donald Trump, pentru “Masca cu părul de aur”, liderul chinez Xi Jinping, dar și Angela Merkel. Artistul însă regretă că nu au putut să-i acorde și președintelui rus Vladimir Putin un premiu: “Îmi pare rău că nu i-am dat un premiu lui Putin. Am vrut să îi dăm premiu o pereche de chiloți cu noviciok (n.r. toxina letală cu care a fost otrăvit liderul opoziției ruse, aceasta fiind pusă în lenjeria intimă, conform informațiilor). Nu i-am dat că povestea asta cu chiloții cu noviciok s-a întâmplat ieri alaltăieri, iar noi premiile le-am dat săptămâna trecută”, a încheiat Toni Grecu, care a invitat telespectatorii să urmărească decernarea pe 30 Decembrie la ora 21:00 la TVR 1. 

O vedetă de televiziune, schimbare radicală de look. Operația a durat 9 ore

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp