Bombă. Priscilla Presley și Lisa Marie nu s-au înțeles niciodată. Iată ce a putut să-i facă soția lui Elvis fiicei sale

Bombă. Priscilla Presley și Lisa Marie nu s-au înțeles niciodată. Iată ce a putut să-i facă soția lui Elvis fiicei sale
La doar câteva zile după ce a fost condusă de mii de persoane pe ultimul drum, au ieșit la iveală secrete din viața Lisei Marie Presley.

Fostul consilier al Lisei Marie Presley a făcut dezvăluiri incredibile despre relația pe care a avut-o fiica lui Elvis cu mama sa.

Karen De La Carriere, cunoscută ca și „Regina Scientologiei”, care a fost membru al bisericii timp de 35 de ani a mărturisit că niciodată Priscilla și Lisa Marie nu au avut o relație de mamă-fiică. Fostul consilier al Lisei susține că Priscilla a folosit scientologia pentru a-și controla copilul.

După ce Lisa și-a găsit tatăl mort, a suferit o traumă și a încercat să facă orice i-a stat în putință pentru a uita de durere. A început să consume droguri de foarte devreme, susține De La Carriere, având vârsta de 13 ani. Priscilla a decis să o ducă la scientologie, forțând-o, unde copila a fost supusă „terapiei obedienței”.

“Cred că Lisa a luat prima dată droguri pe la 13-14 ani”

„Priscilla o domina pe Lisa. Ea trăia ca o prințesă, avea parte de tot luxul, dar era nefericită pentru ea și mama ei erau adversare. A fost o reală tragedie cum fetița de 9 ani și-a descoperit tatăl mort. Era prințesa tatălui ei, iubită de el. A fost o adevărată trauma pentru ea pierderea lui.

Apoi, cum era de așteptat, ea a început să reacționeze la această traumă. A început să ia droguri ca să-și amorțească durerea. Iar Priscilla era exasperată din cauza copilului ei rebel. Cred că Lisa a luat prima dată droguri pe la 13-14 ani”, a dezvăluit aceasta în Daily Mail.

Karen regretă enorm că a ascultat-o pe Priscilla

Avea doar 11 ani când Pricilla o lăsa pe micuța Lisa la scentrul scientologic ore întregi, pentru a fi supusă procesului de purificare. În ce consta? În ore întregi la saună, unde fetița făcea exerciții fizice și i se administrau foarte multe vitamine și minerale. Karen De La Carriere regretă enorm că a ascultat de Priscilla și a primit-o pe Lisa, convinsă fiind că Elvis n-ar fi făcut niciodată așa ceva, dacă ar fi trăit.

 

“Și toată acea îndoctrinare, care a durat 35 de ani, nu i-a servit la nimic”

„Vedeam tristețea din ochii ei. Acum regret ceea ce am făcut, trebuia să refuz din simpul motiv că biata fată de 11 ani nu-și dorea așa ceva. Se droga și a fost forțată să fie purificată. Și a fost purificată de mai multe ori pentru că se lăsa de droguri și apoi se apuca din nou. Dacă trăia Elvis, nu și-ar fi lăsat fiica să treacă prin așa ceva! Și toată acea îndoctrinare, care a durat 35 de ani, nu i-a servit la nimic”, a mai spus fostul consilier.

Recomandarile noastre