Pregătiri în secret pentru înmormântarea fiicei lui Elvis. Lisa Marie Presley va avea ceremonia religioasă duminică, la Graceland

Pregătiri în secret pentru înmormântarea fiicei lui Elvis. Lisa Marie Presley va avea ceremonia religioasă duminică, la Graceland
Lisa Marie Presley va fi înmormântată în acest weekend. Miercuri, muncitorii lucrau deja în secret la escavarea locului în care va fi depus sicriul cu trupul acesteia.

Surse de la Graceland au declarat pentru TMZ.com că pregătirile de înmormântare sunt în curs de desfășurare la complexul familiei Presley din Memphis pentru a găzdui ceremonia de înmormântare a unicei fiice a regelui rock ‘n’ roll,  programată să aibă loc duminică.

Familia încearcă să păstreze totul secret până duminică. E rațiunea pentru care, începând de acum 3 zile, camera de filmare care transmitea live 24/7 imagini de la Graceland, și care în mod normal arată terenul, a fost oprită. Ne imaginăm că acest lucru a fost făcut pentru ca planificarea evenimentului din acest weekend să poată fi finalizată. Nu este clar dacă vor porni din nou transmisia în direct pentru duminică, sau după aceea.

Unde se pregătește mormântul Lisei Marie Presley

Mormântul Lisei Marie Presley va fi poziționat în proximitatea faimoasei fântâni din curtea din spate a domeniului, zonă în care sunt îngropați deja tatăl ei, Elvis Presley și părinții săi.

Fiul Lisei, Benjamin Keough – care a murit 2020 – este, de asemenea, îngropat acolo, iar sursele arată că mormântul mamei sale va fi chiar lângă al său. Tânărul s-a sinucis.

Potrivit jurnaliștilor americani, lucrările de amenajare a mormântului au început marți dar se fac și alte preparative. De asemenea, va fi montată o scenă, pe peluza din față  de la Graceland. Așa cum a fost anunțat, Lisa Marie Presley va fi comemorată în timpul unui memorial public la Graceland.

Momentan nu se știe cine se va adresa mulțimii adunate sau cine va cânta – dar, având în vedere că acest eveniment va fi deschis publicului și că Lisa, în vârstă de 54 de ani, a fost atât de iubită în showbiz, e posibil ca participanții să aibă surpriza de a asculta omagii rostite de mari vedete.

Intrarea principală a Graceland este împodobită cu flori care au fost lăsate de fani de la moartea bruscă a Lisei, săptămâna trecută. După cum am relatat, ea a decedat după ce a suferit un stop cardiac acasă, iar mai târziu, în aceeași zi, un al doilea în timp ce se afla la spital. Cauza morții ei nu a fost comunicată oficial, așteptându-se rezultatele toxicologice.

Sursa foto: Tmz.com, Instagram

Recomandarile noastre