A dus lipsă de multe în copilărie, de aceea atunci când a devenit star și nu a mai dus lipsă de nimic, Elvis s-a răsfățat cu cele mai gustoase preparate culinare. Mary Jenkins Langston, bucătăreasa pe care Elvis a avut-o timp de 14 ani a mărturisit pentru BBC că artistula ar fi afirmat „că singura lui bucurie în viață era să mănânce. Și îi plăcea mâncarea sățioasă”.
Nu mulți știu că sărăcia l-a făcut să mânânce chiar și carne de veveriță.
Și nu era deloc pretențios la mâncare. Îi plăceau enorm atât sandvișurile calde, cu unt de arahide, banană și șuncă, dar și chiftelele învelite în bacon. Nu refuza niciodată pui prăjit cu cartofi prăjiți, friptura de pui cu legume călite în unt și bineînțeles, delicioase gogoși cu jeleu. Pentru că nu a refuzat nimic, a ajuns ca la doar 42 de ani, atunci când s-a stins, să cântărească nu mai puțin de 115 kilograme.
Toate mâncărurile cu care crescuse erau nelipsite din meniul lui zilnic
„A crescut cu asemenea mâncare. Adora chiftelele, piureul, puiul prăjit… spaghetti cu brânză. Toate mâncărurile cu care crescuse erau nelipsite din meniul lui zilnic”, a afirmat pentru Express Angie Marchese, cea care se ocupă cu arhiva de la Graceland. Fosta lui soție, Priscilla a declarat, la rândul său că Elvis iubea atât de multe chifteluțele cu piure că a mâncat acest fel de mâncare la cină nu mai puțin de șase luni, seară de seară.
Niciodată în casa lui nu s-a pregătit pește prăjit
Chiar dacă a fost un mare gurmand, un fost angajat al său a spus că niciodată în casă nu s-a mâncat pește prăjit. Pentru că Elvis nu suporta acest produs. De asemenea, Billy Smith, verișorul starului, a povestit la un moment că artistul nu suporta nici ceapa.
„Într-una din seri, m-a chemat la Graceland. Voia să-i toaletez ochii. Atunci avea glaucom. Dar eu de-abia mâncasem un sandviș cu ceapă… M-am spălat pe dinți și am fugit spre Graceland. Chiar și așa, și-a dat seama și mi-a transmis să nu mai fac asta”, a relatat bărbatul.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook