Borcea e nimic! El e bărbatul care a avut 867 de copii. Așa ceva nu s-a mai văzut

Borcea e nimic! El e bărbatul care a avut 867 de copii. Așa ceva nu s-a mai văzut
A avut 500 de concubine și nu mai puțin de 867 de copii. Să fie oare posibil așa ceva?

Potrivit unor informații neoficiale, a fost tatăl a 1.000 de copii, dar istoria lui este consemnată și în Cartea Recordurilor unde apare cu 867 de moștenitori.

El e bărbatul care a avut 867 de copii. Așa ceva nu s-a mai văzut

Dependent de sex, sultanul Moulay Ismail este omul despre care s-a consemnat că a avut cei mai mulți copii din istorie. E vorba de 867 de suflete care au fost aduse pe lume de cele patru soții ale sale, plus alte 500 de concubine. Din nefericire însă, se pare că doar soțiile erau cât de cât tratate cu respect, concubinele fiind considerate doar jucării sexuale, de care Ismail se descotorosea oricând avea chef.

Istoria spune că acesta era de o cruzime ieșită din comun și nu odată a ordonat ca multe dintre ibovnice să fie omorâte de moașele copiilor, care trebuiau să le sufoce după ce nășteau.

Femeilor care călcau strâmb li se tăiau sânii

De asemenea, legenda spune că Ismail ar fi întreținut relații sexuale zilnic. Fiecare dintre concubine avea, din ordinul lui, un eunuc personal dar și un însoțitor. De unde-și alegea femeile? Se spune că, ori de câte ori un trib i se preda, liderul îi oferea sultanului în dar cea mai frumoasă fiică a lui.

Nici un bărbat nu ar fi îndrăznit vreodată să ridice privirea la soția sau concubinele sale. În caz contrar, era pedepsit rapid cu moartea. Acesta era motivul pentru care bărbații se uitau în pământ atunci când se întâlneau cu femeile lui Ismail. La fel de crud era sultanul și dacă vreuna dintre femei ar fi îndrăznit să ridice ochii la vreun alt bărbat în afară de el. Femeile erau ori sugrumate chiar de sultan, li se tăiau sânii sau li se scoteau dinții.

În închisoare sultanului puteau intra 60.000 de deținuți

Tot istoria povestește faptul că Ismail a avut și o închisoare uriașă, subterană, construită sub orașul Meknes. În Habs Qara sau închisoarea sclavilor creștini s-au aflat la un moment dat 60.000 de prizonieri, din care 40.000 erau marinari creștini capturați pe mare de pirații din Barberia. Aceștia erau obligați să construiască orașul în timpul zilei, iar noaptea forțați să doarmă în picioare, legați de zidurile închisorii.

În România, cel mai comentat tătic din lumea mondenă este fostul patron de la Dinamo, Cristian Borcea. Acesta este tatăl a 9 copii, făcuți cu patru femei. Și pe femei și pe copii i-a ținut mereu aproape, ca un sultan.

„Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie (cu Alina Vidican). Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a spus Borcea.

Sursă foto: stiridinlume