Boris Becker se simte în închisoare ca în vacanță. A fost luat la ochi de deținuți

Boris Becker se simte în închisoare ca în vacanță. A fost luat la ochi de deținuți
A călcat grav pe bec, așa că justiția a hotărât că trebuie să stea în spatele gratiilor. Ce condiții are fostul mare sportiv, Boris Becker.

Are în palmares șase trofee de Grand Slam, iar acum stă în închisoare. Ce s-a întâmplat cu Boris Becker.

Boris Becker se simte în închisoare ca în vacanță. A fost luat la ochi de deținuți

Bun prieten cu Ion Țiriac, Boris Becker numit și copilul de suflet al miliardarului a crezut că poate să facă ce vrea și să ascundă bunuri în valoare de peste 2 milioane de euro, uitând și să plătească datorii. Pentru oamenii legii nu a contact că este o personalitate l-a trimis în închisoare pentru doi ani și jumătate.

El a fost dus la penitenciarul Huntercombe, un loc deloc periculos, unde deținuții nu simt atât de mult rigorile închisorii. Aceștia pot participa la diverse activități, precum mersul la sala de forță, fotbalul sau baschetul. Inițial, al fusese închis la Wandsworth, o instituție veche de 170 de ani, apoi transferat la închisoarea Huntercombe, un penitenciar de categoria C. Boris Becker e posibil ca după 15 luni de detenție să se întoarcă în libertate.

Ce privilegii are sportivul

Chiar și așa, deținuții spun că Becker are foarte multe privilegii în spatele gratiilor, având tratament preferențial. Potrivit informațiilor oferite de publicația The Sun, el a asistent educațional într-un timp foarte scurt și predă educație fizică în închisoare.

„Această slujbă e văzută ca un privilegiu. Dar Becker a fost ales doar la câteva săptămâni de la încarcerare”

„În mod normal, trebuie să petreci mai mulți ani închisoare pentru a fi numit profesor. Această slujbă e văzută ca un privilegiu. Dar Becker a fost ales doar la câteva săptămâni de la încarcerare. Sunt multe nemulțumiri în închisoare din acest motiv. Nu este viața de lux cu care era obișnuit Becker, dar are o viață mai bună decât majoritatea colegilor din închisoare”, a declarat deținutul despre viața pe care o trăiește Becker de când este în închisoare.

Sursă foto: gsp