În imaginile distribuite joi, actorul de la Hollywood în vârstă de 56 de ani a dovedit că are încă o carismă de rezervă. Actorul chipeș, care a câștigat primul său premiu Oscar pentru actorie la începutul acestui an, și-a purtat părul lung în imaginile alb-negru.

Brad Pitt plin de carismă

Vedeta s-a înfășurat într-un pulover și o haină de lână în cateva imagini, în timp ce în altele a pozat într-un pardesiu gri cărbune și cu un costum cu textură mai deschisă pe dedesubt.

Brad a prezentat, de asemenea, un ceas de mână scump și un inel gros într-o singură imagine, unde a îmbrăcat un costum deschis la culoare și o cravată închisă, într-un ansamblu care arăta chiar din Mad Men.

Tensiune între Brad Pitt și Angelina Jolie

Imaginile elegante vin în timp ce actorul se confruntă cu tensiuni între el și fosta soție, Angelina Jolie.

Relațiile dintre cei doi, care au șase copii, s-au deteriorat și urmează un proces de custodie prevăzut pentru luna viitoare.

„Tensiunile au crescut între Brad și Angelina, terapia de familie nu mai are loc”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Pitt și Jolie păreau să ajungă la o înțelegere cordială în legătură cu copii lor. Cu toate acestea, acum sunt din nou în dezacord cu privire la cât timp primesc fiecare pentru Pax, Zahara, Shiloh și gemenii Knox și Vivienne. Copilului cel mare Maddox, în vârstă de 19 ani, i se permite să-și aleagă propriul orar și se spune că nu mai are niciun contact cu tatăl său.

Lichiorul de ouă, o băutură-desert fabuloasă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp