Pentru Brad Pitt și Jennifer Aniston, aceasta va fi prima dată, în aproape douăzeci de ani, în care cei doi foști soți, vor colabora în plan profesional. Împreună cu alți mari actori, ei se vor așeza la aceeași masă pentru a-și citi rolurile dintr-un scenariu de film.

Este vorba despre o lectură a comediei „Fierbere la liceul Ridgemont”, lansată în 1982, pentru un eveniment caritabil virtual, care va fi difuzat joi, 20 august 2020 pe Facebook Live și TikTok pentru citirea scenariului comediei „Fierbere la liceul Ridgemont ”.

Prima dată, filmul a fost lansat în anul 1982, în distribuție fiind Sean Penn, Jennifer Jason Leigh, Forest Whitaker și Nicolas Cage. Pentru noul proiect caritabil, doar Sean Penn a fost invitat să participe la lectura din studio a scenariului, informează site-ul Deadline .

În jurul mesei de lectură se vor așeza Brad Pitt, Jennifer Aniston, Julia Roberts, Matthew McConaughey, Henry Golding, Shia LaBeouf și Morgan Freeman. Lectura va fi găzduită de Dane Cook și este organizată în beneficiul asociației CORE (fondată de Sean Penn), care luptă în special împotriva coronavirusului, și în beneficiul asociației REFORME Alliance, care funcționează în scopul de a reforma sistemul penitenciarelor.

Nu se știe, însă, distribuirea rolurilor, dacă Brad și Jennifer vor citi sene comune, dacă își vor da replici în scenariul filmului „Fierbere la liceul Ridgemont”, organizatorii păstrând secret asupra acestor aspecte. Oricum ar fi, fanii de peste ocean, abia așteaptă să-i vadă și să-i asculte pe Brad și Jeniffer, așa cum tot speră, de ani de zile, într-o împăcare a celor doi foști soți. Mai ales după despărțirea lui Brad de Angelina Jolie. Din păcate, lucrurile nu par a merge în sensul acesta, dar… „niciodată să nu spui niciodată”!

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp