Bradley Cooper și fosta iubită sărbătoresc 3 ani de la despărțire. Unde au plecat împreună

Bradley Cooper și fosta iubită sărbătoresc 3 ani de la despărțire. Unde au plecat împreună
Celebrul actor din „A star is born”, în care și-a făcut debutul cinematografic Lady Gaga, are un mod aparte de a trece peste despărțiri. E cât se poate de fericit.

La trei ani de când s-a despărțit de Irina Shayk, Bradley Cooper  a dus-o pe aceasta în vacanță. Și nu una oarecare, ci o vacanță exotică, la tropice. Împreună, cei doi se bucură de peisajul idilic și de porcii care trăiesc liberi pe plajă. Modelul, în vârstă de 36 de ani, a împărtășit duminică pe Instagram fotografii din vacanța lor – care a avut loc la trei ani de la despărțirea lor – legând slideshow-ul cu un emoji cu o inimă roșie, scrie PageSix.com. Shayk a pozat singură în prima fotografie, zâmbind în nisip lângă un porc, în timp ce purta un bikini colorat.

Mai târziu, însă, modelul a împărtășit imagini pline de fericire alături de Bradley Cooper, 47 de ani, în timp ce hrăneau mai multe animale. Ea și-a odihnit capul pe umărul starului fără cămașă din Silver Linings Playbook, într-una din imagini. De asemenea, Shayk a fotografiat picioarele sale și ale fostului iubit în timp ce stăteau lângă niște rechini inofensivi.

Cea mai controversată fotografie e cu modelul pozând în interiorul unei inimi desenate pe nisip.

Oficial, Bradley Cooper are o relație cu fosta consilieră a lui Hillary Clinton

Plecarea în vacanță a lui Bradley Cooper cu Irina Shayk are loc pe fondul idilei actorului cu Huma Abedin, consiliera de top a lui Hillary Clinton. De altfel fosta Primă Doamnă s-a și exprimat public că „aprobă absolut” faptul că Huma Abedin se întâlnește cu Bradley Cooper

Irina Shayk și actorul s-au despărțit în 2019. Ei au împreună o fetiță de 5 ani, Lea De Seine. Micuța nu a apărut în încărcarea din social media. Foștii soți s-au reunit anterior la Met Gala din mai, pozând unul lângă altul pentru o fotografie de grup. Fanii au împărtășit în comentarii speranța lor pentru o reconciliere între cei doi. „Sper că s-au împăcat și nu se vor mai despărți niciodată”, a scris un utilizator Instagram, în timp ce un altul a adăugat: „Ochii mei sunt pe tine și pe Bradley”.

Ce relații au mai avut membrii „triunghiului” amoros

De la despărțirea lor, Shayk a fost legată pentru scurt timp de Vito Schnabel și Kanye West. În ceea ce-l privește pe Cooper, Page Six a dat în iulie vestea despre relația câștigătorului premiului Oscar cu Abedin, fosta consilieră de top a lui Hillary Clinton. Se pare că Anna Wintour a jucat „rolul de pețitoare” pentru cei doi, după cum a declarat o sursă la vremea respectivă. „Este cea mai bună prietenă a lui Bradley și o adoră pe Huma”, a spus sursa.

O altă persoană apropiată lor a precizat că sunt „perfecți unul pentru celălalt”, deoarece sunt „amândoi pasionați de putere, politică și afaceri”. Mai târziu, în aceeași lună, cei doi au fost văzuți mâncând covrigi în Hamptons. Ulterior, Bradley Cooper a organizat o mică adunare în casa sa din New York de ziua Humei Abedin. Înainte de idila lor, Cooper s-a întâlnit „întâmplător” cu Dianna Argon. Abedin, la rândul ei, a fost căsătorită cu politicianul căzut în dizgrație Anthony Weiner, din 2010 până în 2017.

Sursa foto: Instagram