Breaking! Christina Ich a terminat-o cu Pițurcă junior: „Dansează haterii pe bucurie pe Salam!”

Breaking! Christina Ich a terminat-o cu Pițurcă junior: „Dansează haterii pe bucurie pe Salam!”
Cristina Ich, una dintre cele mai frumoase femei din România, nu are griji pentru ziua de mâine. E un influencer căutat și bine cotat, nu a depins niciodată de banii partenerului său.  Acum a decis să îi spună „pa” lui Pițurcă junior.

Cristina Ich s-a despărțit de Pițurcă junior și a anunțat acest lucru pe rețelele sociale. „Noul meu status: neatașată, singură, nemăritată”, a titrat Cristina Ich în postarea făcută, în limba engleză. Liberă ca pasărea cerului se simte, după cum e și melodia pe care a atașat-o, și respiră ușurată.

Dintotdeauna bărbații au fost atrași de ea ca de un magnet. Și, evident, cererile în căsătorie nu s-au lăsat așteptate. S-a ales cu șase inele de logodnă, lui Alex Pițurcă chiar i-a spus „Da”, celorlalți spunându-le că nu sunt de nasul ei. Din colecție mai are patru inele, două le-a vândut, după cum a mărturisit.

Un adevărat simbol al feminității, ea a devenit cunoscută grație unor video-uri comice. Șatena are o fire amuzantă și e îndrăgită de audiență. Mii de doamne și domnișoare o urmăresc cu mare interes și îi urmează sfaturile în dragoste.

Cristina Ich și Alex Pițurcă s epregăteau de nuntă

Pe Alex Pițurcă, cu care are împreună și un băiat, Noah, l-a ales să îi fie partener. Ea a povestit cum a decurs cererea în căsătorie. „M-a cerut de ziua mea, pe 26 noiembrie, acum 2 ani, cu inelul pe care mi l-am dorit eu. Deci nici nu mă așteptam, i-am zis odată că îmi doresc genul ăla de inel și pac, m-a cerut! A fost original, am fost la restaurant de față cu Cătă și un prieten, nici nu putea să pună întrebarea că se emoționase, pe mine mă apucase smiorcăitul și a fost singurul căruia i-am spus DA, că la restul am spus NU”, a povestit Cristina Ich pe Instagram, în 2021.

Tot atunci, influencerița spunea că, dacă se va decide să meargă în fața altarului, vrea să își schimbe și numele și să devină doamna Pițurcă. Nu a fost să fie. În ultima perioadă relația cu Pițurcă junior nu a mai mers, iar drept urmare, șatena a pus punct. Ea a și povestit, tot pe Instagram că

„N-a fost bine până acum. Nu era bine, nu eram happy, nu eram în niciun fel. Și atunci trebuia să tai răul de la rădăcină. Fetelor, nu trebuie să faceți niciun compromis niciodată!”, a spus Cristina Ich într-o postare filmată în bucătărie, între un intro și un outro pentru o  postare ce face reclamă unui brand cunoscut.

„Chris, parcă te ofileai, mi-a scris o fată. Exact așa era. Mă ofileam. Simțeam să sunt extrem de agitată, nervoasă, agresivă. Totul era agresiv”, a mai dezvăluit aceasta. Totodată Cristina Ich a explicat și care sunt prioritățile ei de acum înainte:  „Pentru mine cel mai important e să fiu sănătoasă, să pot să am grijă de Noah. Nu trebuie să fiu neapărat fericită, doar liniștită”.

Sursa foto: Instagram