Criminaliștii sosiți la fața locului au constatat că Ben a decedat din cauza rănii de la cap, provocată prin împușcare. Arma, un pistol, era lângă el. Anchetatorii au ca primă ipoteză de lucru sinuciderea, după cele găsite la fața locului.

 

Benjamin, apelat de toată lumea Ben, era al doilea copil al Lisei Maria Presley din căsătoria cu muzicianul Danny Keough. Avea 27 de ani și era favoritul mamei, susțin apropiații familiei. Semăna teribil cu Elvis Presley și îi venera memoria.

Ben a încercat o carieră muzicală, a avut și câteva concerte, dar nu s-a bucurat de succes. A abandonat, dar probabil că eșecul l-a măcinat încetul cu încetul, mai ales că în familia sa mulți dintre membrii ei aveau succes în domeniul artistic. Mama cânta, lansa albume, sora sa, Riley Keough, 30 de ani, este actriță, căsătorită cu Mad Max Ben Smith-Petersen. Conform, The Sun, Ben rămăsese în umbra reflectoarelor și suferea din cauza aceasta.

Lisa Marie este devastată. Avocatul ei, citat de tmz.com, spune că Ben era preferatul mamei, că aceasta îl adora și mereu îl ajuta.

Căsătoriile eșuate ale fiicei lui Elvis

Lisa are acum 52 de ani și a bifat patru căsătorii. Avea, până duminică, 12 iulie, și 4 copii.

Pe muzicianul Danny Keough l-a cunoscut în anul 1975, când avea șapte ani și a participat la mai multe dintre concertele sale din Las Vegas. S-au reîntâlnit ca adulți în 1992, s-au ajutat unul pe altul, s-au căsătorit și s-au despărțit în 1994. Din relația lor au rezultat o fetiță, Riley, și un băiețel, Benjamin.

După ce s-a despărțit de Danny Keough, cântăreața s-a căsătorit rapid cu Michael Jackson în același an, 1994. Au divorțat doi ani mai târziu, în 1996.

Apoi Lisa Marie s-a căsătorit cu Nicholas Cage, în 2002, căsătoria durand doar 108 zile, dar divorțul s-a pronunțat în 2004 .

A urmat și a patra căsătorie, în 2006, cu producătorul său muzical, Michael Lockwood, și nașterea unor fetițe gemene. Au divorțat după 10 ani de căsătorie.

Foto: The Sun/ Tony Clark/WENN.com, Instagram

Laurette, trup de senzație etalat la Mamaia. Foto exclusiv.

Cercetătorii din Suceava anunță că i-au venit de hac Covidului. Urmează să se găsească tratamentul

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp