Breaking news. Madonna e singură din nou. Și iubitul ei mai tânăr cu 35 de ani, la fel

Breaking news. Madonna e singură din nou. Și iubitul ei mai tânăr cu 35 de ani, la fel
Regina  pop a ținut prima pagină a ziarelor după ce fotografii cu ea au fost surprinse de paparazzi, iar lumea a putut-o  vedea fără filtrele pe care le folosește pe conturile de socializare. Nu știm cum se simțea tânărul ei iubit în legătură cu felul în care arăta ea în realitate, cert este că acum își poate găsi o iubită mai apropiată ca vârstă.

Superstarul, în vârstă de 63 de ani, le-a spus prietenilor că este din nou singură, după ce a decis că lucrurile nu mergeau cu dansatorul american în vârstă de 28 de ani. Cei doi au avut trei ani de relație, după ce inițial s-au cunoscut în 2015. Ahlamalik Williams a întâlnit-o pentru prima dată pe Madonna în timp ce dansa în cadrul turneului ei, Rebel Heart.

Cuplul – care avea o diferență de vârstă de 35 de ani – a început să se întâlnească în 2019, iar Madonna a împărtășit în mod regulat fotografii cu el pe rețelele de socializare. Tânărul s-a și mutat împreună cu ea și copiii ei adoptați.

Vorbind în 2019, după ce s-a aflat că cei doi se întâlnesc, tatăl tânărului Drue, în vârstă de 61 de ani, a declarat că susține relația, chiar dacă artista era chiar mai în vârstă decât el. „Nu, nu am avut nici o problemă. Ne-a spus că este atât de îndrăgostită de el și că nu avem de ce să ne facem griji, deoarece ea va avea grijă de el. L-am întrebat ce simte pentru ea și mi-a spus că nu a fost niciodată mai fericit”, a povestit bărbatul.

Madonna este din nou singură. Și în relații bune cu fostul iubit

Acum, Madonna le-a mărturisit prietenilor că este din nou singură. Anunțul vine după ce ei nu au mai fost văzuți împreună din ianuarie. Prietenii spun că au decis să se despartă pe cale amiabilă.

„Madonna s-a aruncat într-o viață socială ocupată și și-a văzut prietenii și familia după despărțire. Ea are un program încărcat, lucrând la viitorul ei film biografic, la noi piese și având grijă de familia ei”, a declarat o sursă pentru The Sun.

„Există multă dragoste, dar deocamdată au decis să se despartă. Sunt încă în relații bune și nu există resentimente, dar sunt în locuri diferite cu viețile lor. Au petrecut luni de zile împreună în turneu și în izolare, dar acum el s-a mutat din casa ei. Având în vedere că amândoi lucrează la alte proiecte, a fost greu să își mențină aprinsă povestea de dragoste”, a mai continuat sursa.

În timpul poveștii lor de dragoste, Madonna l-a ajutat pe Ahlamalik să obțină un contract profitabil cu designerul de modă Stella McCartney, și a colaborat cu el la o piesă, încercând să îi lanseze propria carieră muzicală. Echipa Madonnei nu a răspuns atunci când a fost abordată pentru a comenta despărțirea.

Sursa foto: Instagram