Breaking news. Pepe s-a căsătorit în secret, avem dovada – Exclusiv

Breaking news. Pepe s-a căsătorit în secret, avem dovada – Exclusiv
De când s-au separat și și-au văzut de viețile lor, Pepe și Raluca Pastramă, fosta sa soție, au ținut-o tot într-o sincronizare. De parcă s-ar fi temut unul că ajunge să facă celălalt lucruri în plus, iar el pierde startul. În cazul lor, planetele s-au aliniat, după cum s-a văzut.

Mai întâi, Raluca a fost cea care și-a găsit un iubit, mai tânără decât ea. La scurt timp, Pepe a înnodat legătura cu Yasmine, make-up artista care, cu ani în urmă, l-a machiat pentru un eveniment. Cei doi au devenit un cuplu, oficial, la scurt timp după divorțul, la notar, al lui Pepe. Yasmine este și ea mai tânără decât Pepe ( și decât Raluca).

Apoi, Pepe a furat startul și, în martie, a dezvăluit că va fi tătic. A doua zi au apărut primele imagini și cu Raluca Pastramă însărcinată. Pepe a devenit tatăl unui băiețel. Junior, iar Raluca a adus pe lume încă o fetiță, Mariam.

Raluca s-a recăsătorit prima

Raluca Pastramă a fost prima din fostul cuplu care s-a recăsătorit. A mers la starea civilă cu 24 de ore înainte să plece la maternitate să nască.

A vrut ca fiica ei și a lui Ibrahim să vină pe lume într-o familie legal constituită.

Pepe, oficial la a treia căsătorie

„Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios, mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, mărturisea, Pepe, la Antena Stars, la scurt timp după ce a început relația cu noua sa parteneră.

Pepe și Yasmine nu s-au căsătorit înainte de venirea pe lume a primului său copil, dar nu a putut lăsa ca doar Raluca să își refacă viața de familie,  așa că, luna aceasta a decis că e timpul să ia măsuri. Așa că s-a însurat și el. Mai precis, s-a cununat la starea civilă, într-un secret desăvârșit.

Știrea a ieșit al iveală indirect, de ziua artistului, când, noua sa parteneră, în prezent mama fiului său și soția sa, mai noua doamnă Pascu, a dezvăluit că și-a schimbat numele de familie, semn că s-a căsătorit. Yasmine Ody se numește în sfârșit Yasmine Pascu, și e mândră tare de noul ei statut. Tânăra și-a schimbat numele pe profilul de pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram