Brigitte a revenit în țară cu o atitudine ciudată. Se desparte de Pastrama? Video

Brigitte a revenit în țară cu o atitudine ciudată. Se desparte de Pastrama? Video
Brigitte Pastramă și-a uimit fanii, noaptea trecută, dezvăluind că a revenit în România, după cinci luni petrecute legat în Dubai. Așa cum știți, vedeta s-a mutat acolo,  și-a amenajat noua locuință și a oferit tuturor celor curioși ponturi despre cum se poate trăi ieftin și bine la căldură.

După un an trecut turbulent, în care divorțul a bătut la ușa lui Brigitte, aceasta și soțul ei, Florin Pastramă, au rămas împreună și au anunțat că se iubesc mai mult ca oricând. Ca să se revanșeze pentru neplăcerile create, Pastramă i-a făcut cadou iubitei sale soții un Porsche în culoarea baby blue, mașina visurilor ei. A filmat momentul în care a surprins-o pe aceasta în showroom, iar reacția Brigittei a fost neașteptat de ciudată și rezervată.

Către finele anului trecut, cei doi au anunțat că se mută în Dubai. Au amenajat locuința nouă și au arătat cât de bine o duc pe meleaguri străine. Apoi, nimeni nu a știut că Florin Pastramă s-a întors singur mai devreme în România, iar Brigitte abia noaptea trecută, după cinci luni de Dubai. Ca un soț iubitor, îmbrăcat în trening, Florin Pastramă a întâmpinat-o în aeroport cu un buchet imens de trandafiri roșii.

Florin Pastramă și-a așteptat soția cu multe flori la aeroport

Întâlnirea a avut loc pe culoar, unde Brigitte venea împingând cele două trollere cu care călătoarea. Totul a fost filmat. Cei doi nici nu apucă să se îmbrățișeze pe măsura dragostei lor declarate pe rețelele sociale, de grija filmării momentelor întâlnirii. După întâlnire, Brigitte continuă să meargă cu trollerele ei roșii  și abia mai târziu își face o fotografie cu imensul buchet de trandafiri în mână.

Brigitte s-a fotografia zâmbind cu buchetul de trandafiri, la Aeroport

Fanii nu au trecut cu vederea întâlnirea filmată dintre Brigitte, soțul ei Florin Pastramă și imensul buchet de trandafiri. Unii chiar au sărit cu sfaturi, nu de alta, dar să o pună în temă cum ar fi recomandabil să se filmeze data viitoare ca o soție iubitoare ce este și care se bucură imens de revederea cu sufletul ei pereche.

„Îți zic eu cum se face: se lasă bagajele, se îmbrățișează omul, se ia florile și se înmânează bagajele la schimb. Dacă tot faci video, tura viitoare arată măcar empatie”, i-a scris cineva. „Se face singură de râs. L-a lăsat cu florile ca sa tragă de bagaje ea”, a scris altcineva. „OMG, omul vine cu flori și ea ignore”, a fost o altă replică.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre