Florin Pastramă și-a sărbătorit ziua de naștere în pantaloni scurți. Ce dorință și-a pus soțul lui Brigitte

Florin Pastramă și-a sărbătorit ziua de naștere în pantaloni scurți. Ce dorință și-a pus soțul lui Brigitte
Brigitte Pastramă și Florin sunt mai fericiți ca niciodată de când stau în Dubai, iar ziua de naștere a bărbatului a fost ceva inedit.

Brigitte i-a făcut și un dar special partenerului de viață, iar acesta s-a bucurat exact ca un copil. Iată cum a ieșit totul.

Un tort super delicios, o sticlă de șampanie și cea mai frumoasă femeie lângă el. Așa a arătat ziua de naștere a lui Florin Pastramă, care a trăit momente speciale alături de soția lui la sărbătorirea celor 44 de ani. Mai mult, bruneta i-a cântat și La mulți ani, iar Florin a înțeles că, după atâtea greutăți în viață, Brigitte e femeia pe care nu trebuie să o piardă niciodată. Florin și-a pus și o dorință și speră să se împlinească cât mai repede: „Domnul să mărească familia”.

Sacrificii mari pentru a intra în posesia casei din Dubai

Brigitte și Florin sunt acum liniștiți și puși pe fapte mari, dar drumul până aici a fost greu. Brigitte este însă o femeie puternică, nu a cedat niciodată în fața greutăților, iar acum lucrurile par că s-au pus pe făgașul normal. „Sper ca Florin să se acomodeze aici și îmi doresc din Septembrie să mă mut împreună cu fata mea, care va studia aici.

O să-i caut o școală aici, cu ajutorul lui Dumnezeu. Astăzi am avut hand-over-ul, adică asta înseamnă prima inspecție, și cu ajutorul lui Dumnezeu, până la sfârșitul lunii, poate ne vom muta în casa noastră.

„Când am ajuns aici, la 3 săptămâni mi-au fraudat toate cardurile, au încercat niște hackeri să-mi ia banii de pe ele”

Eu le-am făcut singură actele pentru Dubai. Eu, da, le-am făcut singură. Am vândut un apartament aici și mașina, ca să pot lua casa asta. Și, da, toți banii pe care i-am avut, vreau să-ți spun că i-am băgat aici. Am avut foarte, foarte multe poticniri. Pentru că mie, când am ajuns aici, la 3 săptămâni mi-au fraudat toate cardurile, au încercat niște hackeri să-mi ia banii de pe ele. Deci nu a fost foarte ușor”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Antena Stars.

Recomandarile noastre