Brigitte Pastramă a dat vestea cea mare. De acum, viața i se va schimba radical. Iată dovada

Brigitte Pastramă a dat vestea cea mare. De acum, viața i se va schimba radical. Iată dovada
Brigitte Pastramă a făcut tot ce a putut ca să-și vadă visul împlinit și a reușit. Bruneta e foarte fericită și le-a dat tuturor vestea cea mare.

A așteptat mult, s-a stresat, dar acum totul s-a schimbat în viața Brigittei Pastramă. Iată ce bucurie a avut.

Nu demult, Brigitte Pastramă și-a achiziționat în Dubai locuința visurilor și își dorea enorm să poată să stea în Emirate. Doar că a întâmpinat mari probleme, din cauza vizei. Procedurile au durat destul de mult, însă problemele s-au rezolvat, pentru că Brigitte e o luptătoare și nu se lasă până când nu scoate lucrurile la capăt.

 

Pentru că a primit viza la care visa atât de mult, acum se poate muta în Dubai, ceea ce o face extrem de fericită. Odată cu primirea vizei, s-a rezolvat și problema permisului de conducere și a mașinii. Pentru că totul e bine, când se termină cu bine. „Mașina mea noua, viața mea noua, viza mea noua în Dubai. Îți mulțumesc Dumnezeu!”, a spus Brigitte Pastramă printr-o postare făcută pe pagina sa de Instagram.

Pentru noua casă din Dubai, Brigitte a plătit 400.000 de euro

Vedeta a primit titlul de proprietate al casei din Emirate pentru care a plătit suma de 400.000 de euro anul trecut. ”Astăzi am primit titlul de proprietate de la casa pe care o să vi-o arătăm în curând. Este o casă nouă, în Dubai. Au fost 8-9 zile zbuciumate, dar le-am dus pe toate la bun sfârșit. Felicitări, Brigitte!

Ești noua proprietară a unei case în Dubai. (…) Este o casă cu două dormitoare. (…) Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din sumă, urmând ca peste 5 luni să achit și restul de 30%, când primesc cheia și e gata”, a explicat vedeta cu ceva timp în urmă.

A doua oară a fost cu noroc, pentru că Brigitte a mai avut o tentativă de a-și găsi locuință în Dubai, dar lucrurile s-au complicat, apoi s-a luptat ca o leoaică să-și recupereze avansul.

Recomandarile noastre