Brigitte Bardot: coafurile ei din anii 60 de ani revin în trend. Cum să le realizați, pas cu pas

Brigitte Bardot: coafurile ei din anii 60 de ani revin în trend. Cum să le realizați, pas cu pas
Coafurile lui Brigitte Bardot au revenit la modă. TokTok-ul e înnebunit de aceste feluri de aranjare a părului, foarte feminin și cu o aură de neglijent aranjat.

Brigitte Bardot este imaginea eternă a verii. Dar Brigitte Bardot nu este doar o cântăreață și o actriță de succes, ea este mai presus de toate arhetipul frumuseții franceze a anilor 60.  Faimosul breton Bardot , față dolofană, ochii înconjurați cu contur negru – iată câteva repere estetice care au supraviețuit de-a lungul timpului, făcând-o pe Brigitte Bardot o sursă de frumusețe aproape atemporală, dezvăluie Vogue.fr.  

Și nu TikTok va spune contrariul. În ultimele zile, tutorialele pentru replicarea coafurilor lui BB s-au viralizat masiv.  Acest lucru se poate înțelege simplu: vara, plaja și crustaceele se lipesc de pielea lui Brigitte Bardot. Așa că, în plină vară, toți dependenții de frumusețe își doresc și ei să-și trăiască clipele în acest fel, și copiază, măcar pentru un weekend, imaginea de referință pentru o “dolce vita” franțuzească.

Cum să reproduci coafurile lui Brigitte Bardot?

O mie și una de variante sunt prezentate pe TikTok, prin tutoriale care explică, pas cu pas, realizarea coafurilor. Părul ridicat pe creștet oarecum dezordonat, franjuri mai lungi, din breton, pe lateralele feței, cocul liber, șuvițele însoțite de o bentiță,  totul este acolo. Un laitmotiv rămâne totuși pentru toate inspirațiile: crepingul – așa zisa creponarea a părului cu ajutorul unei plăci calde speciale, sau tapându-l cu pieptenele. Secretul suprem al coafurilor cu volum maxim, această tehnică vă permite să revitalizați chiar și cel mai fin păr.

@msmaverickmuse Shag Styling Series: Ep. 02 60’s Bardot Messy Updo 🥐 @navyhaircare #shaghaircut #fypシ #hairtutorial #brigittebardot #60s #updo #hairtok #trending ♬ La madrague – Brigitte Bardot

Pentru a recupera coafurile lui Brigitte Bardot, este deci necesar să recurgeți la el, totul însoțit de un fixativ bun și o perie groasă de uscare. Apoi, nimic mai simplu. Iată pașii d urmat:

1/ Pregătiți-vă lungimile cu un spray de texturare și protecție termică.

2/ Realizeaza un periaj invers foarte voluminos, alternand valuri in interior si exterior. 3/ Aplicați fixativ uniform pentru a fixa periajul.

4/ În funcție de coafura aleasă, pieptănați lungimile corespunzător pentru a optimiza volumul.

@70srose Happy Halloween everybody🎃 #brigittebardot #60s #1960s #vintage #halloween ♬ La Madrague – Brigitte Bardot

Sursa foto: Instagram