Brigitte Pastramă, copleșită de cadouri de ziua ei. A riscat și o carantină

Brigitte Pastramă, copleșită de cadouri de ziua ei. A riscat și o carantină
Duminică, Brigitte a dansat în familie, în vila din Pipera. Cu Florin Pastramă, bineînțeles, cu copiii și câteva rude. A împlinit 44 de ani, dar n-avea timp de petrecere. Era cu bagajele făcute.

Să nu credeți că i-a lipsit ceva din tot ce marchează, de obicei, ziua de naștere a cuiva. A avut un tort mare și gustos în formă de inimă, comandă specială de la soțul ei.

Florin, însă, a copleșit-o oferindu-i două buchete imense de trandafiri. 101 fire de trandafiri roșii și galbeni. Unul era din partea lui, iar celălalt din partea fratelui său, Relu, care se înțelege foarte bine cu cumnata.

„În afara trandafirilor și tortului, Florin i-a făcut cadou o vacanță de o săptămână în Dubai”, ne-a spus o sursă apropiată cuplului. Iar plecarea spre zona însorită a fost chiar ieri, duminică. De aceea, bruneta era cu bagajele făcute și nu a avut timp de petrecere cu prietenii. Probabil că îi va invita la o șampanie după ce se vor întoarce din Dubai.

Brigitte Pastramă, copleșită de cadouri de ziua ei, a riscat și o carantină

Cu siguranță Brigitte Pastramă nu o va putea face imediat, fiindcă deja anunțul autorităților a fost făcut: cine se întoarce din Dubai va trebui să prezinte la intrarea în România rezultatul unui test Covid negativ, iar dacă persoana respectivă nu-l are, va urma să stea două săptămâni în carantină, obligatoriu.

Birgitte și Florin Pastramă și-au asumat riscul și au plecat să se relaxeze într-un loc unde luxul este o trăsătură a turismului, iar restricțiile de pandemie nu sunt foarte drastice.

Înainte de plecarea spre aeroport, Brigitte a postat pe Instagram câteva fotografii de la aniversarea ei din familie și a primit urări de la prieteni, rude, admiratori.

Nașa cuplului, avocata Lizeta Haralambie, i-a transmis de la malul mării urările obișnuite. Tot pe Instagram.

Am întrebat-o dacă i-a trimis și un cadou lui Brigitte Pastramă de ziua ei. Ne-a răspuns cu amabilitate că ar fi venit în București să-și vadă finii și să fie alături de ei la sărbătoare, dar fiind vorba de plecarea în Dubai, le-a promis că se vor vedea după vacanță.

Atunci îi va aduce Brigittei și cadoul pregătit pentru ziua ei, care cu siguranță va fi o surpriză plăcută, ne-a mai spus Lizeta Haralambie.

Jean de la Craiova nu și-a renegat niciodată fiul. Ce a povestit mama băiatului despre relația cu manelistul