Exclusiv. Brigitte Pastramă „dă” din resort: „Florin mă îndoapă apoi întreabă de ce m-am îngrășat”

Exclusiv. Brigitte Pastramă „dă” din resort: „Florin mă îndoapă apoi întreabă de ce m-am îngrășat”
Brtigitte Pastramă a fost cuminte tot anul, a făcut fapte bune inclusiv luna aceasta, când și-a donat ținutele vechi din garderobă, iar Moș Crăciun a răsplătit-o. Ea a primit cadou cinci stele.

Nu, nu e vorba de stele de general, ci de altfel de stele. După ce a împărțit cadouri în fața bradului de acasă cu soțul și fiica ei (fiul, cu care Brigitte s-a tot certat, nu apare în fotografii) și a mediatizat evenimentul pe rețelele sociale cu titlul „family time”, Brigitte și-a primit și ea cadoul. De fapt, așa cum mărturisește, și l-a făcut.

Este vorba de ceva cam la aproape 2.000 de kilometri distanță și cu multe stele. Cei doi soți Pastramă au plecat de Crăciun la căldură. Mai exact într-un resort de cinci stele din Egipt „adult only” ( n.r. – doar pentru adulți, fără familii cu copii mici).

Brigitte: „Florin mă îndoapă”

Brigitte, care are nevoie de recuperare după intervenția facială  de înfrumusețare pe care și-a făcut-o chiar înainte de Crăciun, a mediatizat imediat locul fabulos unde a ajuns cu soțul ei. „Suntem în rai” a scris ea pe story, punând imagini cu bradul imens împodobit din curtea resortului, dar și cu piscina. În cameră, cuplul a fost întâmpinat cu o bogăție de fructe și prăjituri, care mai de care mai interesante.

Cei doi vor sta aici până anul viitor, după cum mărturisește Brigitte îmbrăcată într-o bluziță albastră de la Gucci, într-un „live” pe Instagram.

„Ceea ce e mai tare, e că aici, în Egipt, nu trebuie să porți mască. Faci un test COVID ori în Egipt ori vii cu el din România. Am purtat mască doar în tranzit. Este raiul pe pământ… Florin mă tot îndoapă, dar nu vreau să mă îngraș aici deși avem 24 de ore din 24 mâncare. Am ales varianta adult only extra all inclusive. E foarte frumos. Nu e aglomerație. Poți să faci plajă de la 6 dimineața”, a povestit Brigitte.

E prima dată când a ajuns în Egipt. „Vreau să vin în România bronzată. Sărbătoarea Nașterii Domnului Isus Hristos, să vă aducă tuturor celor care ne urmăresc și tuturor românilor un an binecuvântat și tot ce vă doriți. Vă pup și vă iubesc”, a încheiat Brigitte postarea.

Sursa foto: Instagram

Un truc briliant pentru bebelușii care învață să meargă. Ce a descoperit o mămică

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp