Brigitte Pastramă nu mai ține nimic ascuns. Acesta este motivul pentru care divorțează de Florin

Brigitte Pastramă nu mai ține nimic ascuns. Acesta este motivul pentru care divorțează de Florin
De când a anunțat că divorțează de Florin, Brigitte Pastramă nu ratează nici o ocazie să-l înțepe pe fostul soț.

Ziua și mesajele pentru Florin Pastramă. Brigitte vrea să știe toată lumea prin ce a trecut și să termine odată această poveste.

Brigitte Pastramă nu mai ține nimic ascuns. Acesta este motivul pentru care divorțează de Florin

Ultimul mesaj pe care Brigitte Pastramă l-a postat, spune multe despre căsnicia pe care bruneta a avut-o cu fostul soț. Din cuvintele vedetei, reiese că Florin ar fi călcat pe bec și i-ar fi pus coarne femeii pe care spunea că o iubește.  „Căsătoria să fie ținută în toată cinstea, și patul să fie nespurcat, căci Dumnezeu va judeca pe cu**ari și pe preacu**ari”, este mesajul postat de Brigitte pe Instagram, care reprezintă un text din Biblie.

„Eu nu mai am bărbat. Eu sunt singură”

De când a anunțat că se va despărți, Brigitte spune că s-a trezit târâtă în tot felul de discuții care nu-și au rostul și, evident, care nu sunt reale.

Gogoșile lui Brigitte și Florin Pastramă. Au semnat actele

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat. Eu sunt singură.

De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (…) Am decis să merg mai departe singură”, a spus vedeta după despărțire la Antena Stars.

L-a iertat ori de câte ori a fost violent

Nu este prima dată când cei doi au avut probleme în căsnicie. Sunt cunoscut situațiile delicate în care bruneta s-a lovit de violența soțului, însă a preferat să țină totul ascuns de ochii presei. Brigitte l-a iertat, ba chiar au făcut și afaceri împreună. Mai întâi și-au deschis shaormerie, apoi au început să se ocupă de construcții și au sfârșit să facă afaceri cu măști, moment în care au început să aibă tot felul de probleme cu autoritățile.