Familia lui Celine Dion, reacție violentă în legătură cu aceasta

Familia lui Celine Dion, reacție violentă în legătură cu aceasta
În timp ce mult iubita artistă canadiană a ajuns să își anuleze concerte din cauza sănătății precare, un film inspirat de viața acesteia a ajuns pe locul doi în cinematografele din Franța și a avut lansarea și în Canada. Nu e însă un motiv de bucurie.

Familia lui Celine Dion a avut reacție de-a dreptul violentă în legătură cu filmul. Fratele şi sora cântăreţei canadiene Celinei Dion au criticat lungmetrajul „Aline”, care e inspirat din viaţa starului din Quebec. „Nu recunosc limba, nu îmi recunosc familia, nu recunosc rădăcinile noastre”, a spus, marţi seară Claudette Dion, sora vedetei internaţionale. Invitată alături de fratele lor, Michel, într-un talk-show popular din Quebec, Claudette a spus că unele scene merg „prea departe”.

„Regizoarea Valerie Lemercier a făcut o incursiune urâtă în spatele vieţii lui Celine! Mama nu i-a vorbit niciodată aşa lui Rene (soţul lui Celine, n.red.), iar lui Celine nu i-a lipsit niciodată nimic. Părem o bandă de morocănoşi”, a criticat Claudette Dion.
Filmul este inspirat din viaţa divei canadiene, spunând povestea lui Aline Dieu, o cântăreaţă din Quebec propulsată la rangul de vedetă internaționale grație vocii sale excepţionale.

Michel, fratele lui Celine Dion, i-a fost acesteia trei decenii director de scenă, în turnee.  În replică, Valerie Lemercier a explicat televiziunii din Quebec că a dorit să producă un film „emoţionant şi amuzant, aşa cum e Celine Dion”. Regizoarea a declarat și că filmul s-a dorit a fi un omagiu. Unul care, însă, i-a ieșit exact pe dos. Și care apare într-un moment cât se poate de nepotrivit, dată fiind starea precară a sănătății artistei.

Celine Dion și-a tot amânat, din vară, concertele

Celine Dion (53 de ani) nu a cântat pentru fanii ei la las Vegas, pe 5 noiembrie. Concertul era amânat încă din vară pentru această dată, dar artista a anunțat că nu poate onora angajamentul.

Vedeta a anulat câteva concerte care urmau să aibă loc în această perioadă. „Sunt atât de tristă, inima mea e frântă”, a spus Celine Dion într-un comunicat. „Eu și echipa mea am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni și faptul că nu vom putea deschide în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte.

Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas și AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest nou show de ultimă generație, absolut frumos. Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc și îmi pare deosebit de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planurile să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez să-mi revin… Vreau să depășesc această situație cât mai repede”.

Sursa foto: Instagram