Brigitte, reacție bizară în fața cadoului de peste 100.000 de euro de la Florin Pastramă. Imagini needitate

Brigitte, reacție bizară în fața cadoului de peste 100.000 de euro de la Florin Pastramă. Imagini needitate
Când a anunțat că se desparte de soțul ei, Florin Pastramă, supărările lui Brigitte păreau întemeiate și cu sens. Apoi, „cu ajutorul lui Dumnezeu”, a venit împăcarea.

Brigitte spunea că nu mai suportă ororile vieții alături de soțul ei. Afirma printre rânduri că a fost și agresată fizic, și nu o dată. Imagini cu un scandal dintre ei au devenit publice la scurt timp după ce vedeta a anunțat separarea. După săptămâni întregi în care a citat din Biblie, Brigitte s-a împăcat cu soțul ei: Florin Pastramă a redevenit soarele ei călăuzitor, dragostea vieții ei și așa mai departe.

De la marea împăcare Brigitte a inundat internetul cu imagini  din care se revarsă iubirea dintre ea și soțul ei cu care a fost numai la un pas de divorț. Dau bine în poze cei doi, se potrivesc perfect.

„Pentru frumoasa mea soție”. Florin Pastramă își dă banii pe un cadou de împăcare

Dar reacția soției lui Florin Pastramă după ce acesta s-a dat peste cap ca să îi ia mai repede cu jumătate de an mașina pe care aceasta și-o dorea, l-a cam bulversat.

Cadou de împăcare, Brigitte a primit de la Florin Pastramă un Porsche de culoare baby blue în valoare de aproximativ 112.000 de euro. „Pentru frumoasa mea soție”, anunță pastramă, care a filmat totul și a pus pe Instagram, la Story. El o filmează inclusiv pe soția sa frumoasă când ajunge la showroom-ul auto, și îi spune că ar trebui să o lege la ochi, moment în care ea se încruntă teribil și are o replică nu tocmai amuzantă. Șirul reacțiilor bizare continuă și în showroom după ce Brigitte primește cheile bolidului,.

Brigitte, reacție bizară în fața cadoului: nici măcar nu și-a îmbrățișat soțul

“Am o surpriză pentru frumoasa mea soție, Brigitte, ea și-a dorit foarte tare această mașină, singura variantă era în ianuarie, deoarece pe comandă, știți că sunt probleme”, a povestit Florin Pastramă pe Instagram.

Ulterior, și Brigitte s-a lăudat internauților cu noua ei mașină. A postat o imagine cu noul bolid de lux și a scris în dreptul ei: “Noua mea jucărie”. Dar,  până acolo, din imaginile filmate chiar de soțul ei, se vede o atitudine cel puțin neobișnuită. Brigitte Pastramă își dorea nespus această mașină. A primit-o cu șase luni înainte. Nu sare în sus de fericire. Nici măcar nu îi sare în brațe soțului care s-a spetit să „rezolve” cadoul înainte de termen. Nici măcar nu îl sărută pe obraz în semn de mulțumire, după cum se poate vedea în imaginile următoarea.

Sursa foto / video: Instagram