Brigitte și Florin Pastramă au un ritual secret de la care nu se abat niciodată. E destul de ciudat dacă stai să te gândești…

Brigitte și Florin Pastramă au un ritual secret de la care nu se abat niciodată. E destul de ciudat dacă stai să te gândești…
Cu bune, cu rele, Florin și Brigitte Pastramă au rămas împreună. Cei doi se iubesc și au trecut peste tot ce a fost greu.

Brigitte și Florin Pastramă sunt un cuplu invidiat. Au uitat de toate problemele din trecut și se gândesc la un copil.

Ritualul de la care Brigitte și Florin Pastramă nu se abat niciodată

Invitații Danei Săvuică la „E OK! să fii vedetă?“, emisiune difuzată săptămânal pe pagina de Facebook OK! Magazine România, Brigitte și Florin Pastramă au făcut deliciul fanilor. Relaxați, aceștia au dat amănunte din viața și cuplu, povestind de la ce obicei nu se abat niciodată: fac baie împreună.

„Peste un an sau doi ne mutăm în casa lui, ca o familie mare și fericită”

„Facem baie împreună de două ori pe zi. Dimineaţa şi seara. Avem o cadă imensă în casă. Stăm într-o casă în Pipera, avem şi piscină. A costat peste 500.000 de euro casa. Peste un an sau doi ne mutăm în casa lui, ca o familie mare şi fericită, după ce vine şi copilul“, a povestit Brigitte.

Scandalul dintre Brigitte și fiul ei nu se mai termină

Cu doar două săptămâni în urmă, Brigitte a avut parte de un nou moment tensionat. Vedeta și-a ieșit din minți atunci când a văzut ce a făcut Robert, fiul ei, în apartamentul pe care ea i l-a cumpărat. Aceasta a descoperit că acesta a distrus nu doar mobilierul ci și pereții, așa că a izbucnit scandalul.

„Nu pot să cred! Mie îmi vine să plâng. În momentul în care am deschis ușa studioului am fost șocată. Nu mă așteptam din partea lui Roby să distrugă apartamentul. Eu am băgat ultimii bani acolo. A costat câteva zeci de mii de euro. Nu pot să cred că va trebui să mai bag câteva mii de euro.

A distrus faianța, a distrus toți pereții, a nenorocit acel apartament. (…) Și-a bătut joc de mine. Mi-a distrus tot. Cum a putut să facă așa ceva?! Eu am dat 5.000 de euro pe bucătăria asta. Astea sunt canapele de 1.000 de euro bucata”, a afirmat bruneta.

Sursă foto: instagram