Brigitte și Florin Pastramă, petrecere cu manele și tort roz. Exclusiv

Brigitte și Florin Pastramă, petrecere cu manele și tort roz. Exclusiv
Recent împăcați după un divorț anunțat cu surle și trâmbițe, Brigitte și Florin Pastramă par mai uniți ca niciodată  și cu grijă mare față de copiii familiei.

Brigitte și Florin Pastramă nu au copilul lor, însă bărbatul e foarte grijuliu cu copiii lui Brigitte din relațiile ei anterioare. Fiica lor, Sara Torj, a tocmai a împlinit 16 ani, iar Brigitte și Florin Pastramă i-au organizat o petrecere pe cinste. Puștoaica a primit un tort cu etaj, de culoare roz, dar mai ales, o dedicație muzicală adaptată preferințelor.

Ei i s-a cântat „ La mulți ani” pe ritmuri de manele arăbești, iar Florin Pastramă a dovedit cât de spontan poate și și a inventat, ad-hoc, versuri noi pentru cântecul aniversar. „Mulți ani trăiască, Brigitte s-o iubească”, a dat tonul Florin Pastramă.

Brigitte Pastramă are planuri pentru copiii ei

Brigitte Pastramă își adoră copiii și, chiar dacă a avut ceva probleme cu fiul ei, Robert, Brigitte îl iubește și a vorbit, recent, pentru prima dată de căsătoria acestuia, după ce băiatul, care este logodit, și-a anunțat mama că vrea să-și ducă iubita în fața altarului.

„Copii au crescut. Acum pe fiica mea trebuie să o păzesc. Băiatul e mare, la casa lui! E logodit! Are 21 de ani de ani și jumătate. Nu știu, dar e posibil să urmeze nunta în curând!”, a spus Brigitte Pastramă pentru Click.

Sara Torj: „Mama mi-a zis să nu am încredere în toată lumea”

Dacă pe Robert l-a lăsat să fie mai rebel, cu fiica ei, Sara, Brigitte e extrem de atentă, pentru că nu vrea să treacă prin momente neplăcute. Iar fata, care are o relație extraordinară cu mama sa, o ascultă mereu. Sara e o adolescentă care acum își descoperă feminitatea, după cum se vede din imaginile pe care le postează. „Mama mi-a zis sa nu am încredere în toată lumea și sa fiu pe cont propriu, să mă bazez pe mine, pentru că altora nu le pasă”, s-a destăinuit și Sara Torj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @saratrjj

Sursa foto / video: Instagram