„Brigitte, soțul tău e acum cu iubitul lui”. Secretele familiei Macron ies la iveală

„Brigitte, soțul tău e acum cu iubitul lui”. Secretele familiei Macron ies la iveală
Probleme în Paradis. Brigitte Macron a rămas fără cuvinte după ce a primit un telefon anonim legat de soțul ei.

Președintele Emmanuel Macron trebuie să-i dea explicații clare și precise doamnei sale. Ceva nu sună bine.

„Brigitte, soțul tău e acum cu iubitul lui”. Secretele familiei Macron ies la iveală

Brigitte Macron e cu nervii la pământ. Prima Doamnă a Franței a primit un telefon în care bărbat anonim a anunțat-o că iubitul său soț se află în tandrețuri cu iubitul gay. Surprinzător este însă faptul că, deși toate telefoanele sunt extrem de bine securizate, persoana în cauză a reușit să ia legătura direct cu Brigitte, fără să-și dezvăluie identitatea.

Asta pune extrem de multe semne de întrebare, titrează presa franceză. Situația încâlcită a ieșit la iveală după dezvăluirea făcută de comentatorul politic francez Nicolas Prisette într-un nou documentar numit In the Hell of the Presidential Campaigns, difuzat pe postul de televiziune BFM.

Brigitte Macron și-a schimbat sexul?

Sursele spun că Brigitte ar fi fost extrem de supărată, pentru că și-a dat seama că oamenii vor face tot ce le stă în putință pentru a-i denigra. Desigur, nu este pentru prima dată când apar tot felul de zvonuri despre Macron. Ultimele zvonuri au fost în 2018, când s-a auzit că președintele Franței ar avea o relație chiar cu propriul bodyguard.

În trecut însă, s-a auzit despre el că s-ar iubi cu frumosul președinte al radioului public Radio France, pe numele lui Matthieu Gallet. În acel moment, Macron a luat atitudine și a infirmat aceste lucruri. Nici Brigitte nu a fost scutită de discuții. Despre ea s-au auzit zvonuri că s-ar fi născut bărbat, apoi ar fi făcut o schimbare de sex.

Brigitte este cu 24 de ani mai bătrână decât Macron

Brigitte şi Emmanuel s-au cunoscut în 1993, când Macron avea doar 15 primăveri, iar doamna, în vârstă de 39 de ani, era profesoară lui de literatură. Mai târziu cei doi s-au îndrăgostit, iar Brigitte a divorțat de soțul său, cu care are trei copii, pentru a fi cu Marcon. În ciuda diferenței de vârstă și a criticilor celor din jur.

Sursă foto: ea.md

 

Recomandarile noastre