Britney Spears a șocat din nou. Ce i-a dat prin cap să facă

Britney Spears a șocat din nou. Ce i-a dat prin cap să facă
De când a scăpat de sub tutela tatălui, Britney Spears nu ratează nici o ocazie să nu iasă în evidență. Ce gest i-a lăsat pe fani fără cuvinte.

Britney Spears a ales să fie fericită și să-și facă toate poftele. Indiferent de ce spun unii sau alții.

Britney Spears a șocat din nou. Ce i-a dat prin cap să facă

Vedeta internațională Britney Spears a făcut iar Internetul să bubuie. De data aceasta, ea a ales să împodobească bradul cu două luni mai devreme, gest care a stârnit uimirea fanilor săi, atunci când au văzut pomul postat pe contul său de socializare. Sigur, există și o explicație pentru care Britney a ales să facă asta. Ea le-a explicat tuturor că a simțit nevoia să-și facă o bucurie, pentru că ea adoră Crăciunul.

„Nu am făcut nimic pentru a fi tratată așa cum am fost în acești 13 ani”

Pe de altă parte, cântăreața spune că e încă speriată și tot timpul trăiește cu frica de a nu face ceva greșit.  „O să fiu sinceră și o să spun că am așteptat prea mult să mă eliberez de situația în care mă aflu… și acum sunt aici speriată să fac orice, pentru că îmi e teamă că voi face o greșeală.

Am muncit din greu să ajung aici și acel moment este aproape de sfârșit. Sunt fericită, dar sunt o mulțime de lucruri care mă sperie. (…) Așa cum am spus, mie îmi e frică să fac ceva greșit, așa că nu voi posta atât de mult într-o lume în care este libertatea noastră de a fi liberi este o rușine. Am început să experimentez asta când am primit cheile pentru mașina mea pentru prima dată în urmă cu 4 luni după 13 ani.

Nu am făcut nimic pentru a fi tratată așa cum am fost în acești 13 ani. Sunt dezamăgită de sistem și îmi doresc să fi trăit în altă țară. Sărbătoresc Crăciunul mai devreme anul acesta, pentru că… de ce nu? Eu cred că orice motiv găsim pentru a ne aduce mai multă bucurie în viață este o idee bună. (…)”, a afirmat Britney Spears pe Instagram. Pe 12 noiembrie mai are o înfățișare în fața Curții.

Sursă foto: hollywood life