Cântăreața în vârstă de 38 de ani a depus cererea ca tatăl ei, Jamie Spears, să fie înlăturat din funcția de curator. Depunerea va fi adresată în cadrul unei ședințe de la sfârșitul acestei luni.

Jamie a fost curatorul fiicei sale pentru multă vreme, de când a fost desemnat în această funcție, cu mai bine de un deceniu în urmă.

Ce documente a depus Britney Spears

Presa internațională a obținut documentele depuse marți, care arată că Britney a solicitat anterior ca Bessemer Trust Company să fie curatorul ei. Jamie a fost de acord să servească drept co-curator, alături de compania de încredere.

Documentele arătau, de asemenea, că compania de administrare a afacerilor lui Britney, TriStar, a demisionat și un înlocuitor a fost angajat de Jamie fără știrea fiicei sale.

„Scrisoarea din 28 octombrie este o încercare flagrantă a lui JAMES de a păstra controlul funcțional deplin asupra activelor, cărților și evidențelor sale în fața obiecțiilor BRITNEY, a demisiei TRISTAR și a numirii BESSEMER TRUST. Strategia sa simplă de litigiu este să introducă un nou portar care are, desigur, o relație de muncă majoră cu echipa sa juridică”, spuneau documentele.

Avocatul cântăreței a spus că o „relație de lucru viabilă” între Britney, tatăl ei și Bessemer „va fi sortită eșecului chiar și fără stresul suplimentar de a litiga obiecțiile lui BRITNEY față de Cont”.

După ce s-a afirmat că vedeta pop va înainta acțiune în justiție ca Jamie să fie eliminat din ecuație, a existat o cerere suplimentară ca Jamie să fie „suspendat imediat după numirea Bessemer Trust”. Următoarea audiere în cadrul curatoriei, unde va fi adresată cererea, are loc pe 10 noiembrie.

Jamie și avocatul Andrew Wallet au devenit curatorii lui Britney în anul 2008, după defalcarea ei publică. De asemenea, Jamie a demisionat temporar din cauza unor probleme de sănătate. Managerul de îngrijire al lui Britney, Jodi Montgomery, a intervenit până când Jamie își va relua postul.

Actrița care a jucat în Titanic a murit

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri