Britney Spears arată degetul în văzul lumii

Britney Spears arată degetul în văzul lumii
A scăpat de  sub tutela tatălui, care e fost impusă cu 13 ani în urmă. Acum pare că își poate vedea de viață după cum o taie capul.

Și nu a stat prea mult pe gânduri, știr ce vrea: Britney Spears arată degetul în văzul lumii. E un mesaj dur, în primul rând față de tatăl său, care cu greu, după ani de procese, a renunțat să îi mai controleze averea și viața.

Britney Spears arată degetul

Britney Spears mai are un motiv întemeiat să arate degetul. Ea s-a logodit cu actorul Sam Asghari. Celebra artistă în vârstă de 39 de ani a postat primele fotografii pe rețelele de socializare alături de logodnicul ei care a cerut-o în căsătorie după ce i-a pus pe deget un foarte frumos  inel cu diamante.

Fericirea ei e cu atât mai mare cu cât, deși relația nu este nouă, faptul că se afla sub tutela tatălui o împiedica să poată să se  căsătorească cu Sam Asghari și să aibă copii. Aranjamentul a fost impus în 2008, când s-au ridicat îngrijorări cu privire la sănătatea mintală a cântăreței. Vedeta a fost sub tutela tatălui ei, în tot acest timp.

De câți ani sunt împeună cei doi iubiți

Britney Spears și actorul Sam Asghari s-au întâlnit pe platoul unui videoclip, în anul 2016. Asghari este antrenor personal și actor. Are 27 de ani. El este originar din Teheran, dar s-a mutat la Los Angeles la vârsta de 12 ani. Într-un interviu pentru Forbes la începutul acestui an, el a declarat că atunci când a venit în SUA, nu vorbea limba engleză.

Și actorul a vrut să-și țină fanii la curent cu noile evenimente din viața lui. El a postat o fotografie cu inelul și cu logodnica lui, Britney Spears, în timp ce se sărutau. Managerul său, Brandon Cohen a confirmat vestea. „Cuplul și-a oficializat relația de lungă durată astăzi și sunt profund atins de sprijinul, dăruirea și dragostea exprimată față de ei”, a spus el.

După două mariaje eșuate, Britney Spears s-a ales cu. Vedeta a fost căsătorită de două ori. Iar acum s-a ales cu un viitor soț cu 12 ani mai tânăr. În 2004, Britney Spears s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander în las Vegas, însă căsătoria a fost anulată. Mai târziu, vedeta s-a căsătorit cu dansatorul Kevin Federline cu care are doi copii. au divorțat în 2007.

Sursa foto: Instagram