Până unde a ajuns scandalul dintre Britney Spears și tatăl ei. Cererea neașteptată a bărbatului

Până unde a ajuns scandalul dintre Britney Spears și tatăl ei. Cererea neașteptată a bărbatului
De 13 ani tatăl lui Britney Spears îi gestionează acesteia viața, finanțele și toate deciziile. Asta după ce o instanță a stabilit că artista nu e capabilă să își aibă singură de grijă. De câțiva ani cei doi se ceartă public și în instanță.

Până unde a ajuns scandalul dintre Britney Spears și tatăl ei, s-a dovedit săptămâna aceasta. Marți, tatăl cântăreţei Britney Spears a cerut în mod oficial, justiţiei americane să anuleze regimul de tutelă judiciară sub incidenţa căruia fiica lui a fost plasată în urmă cu 13 ani. Mai exact nu mai vrea să se ocupe de viața și finanțele ei, au anunţat mai multe companii mass-media din Statele Unite, citate de AFP.

Până unde a ajuns scandalul dintre Britney Spears și tatăl ei

Bărbatul a fost criticat de Britney Spears, de fosta soție și de fanii fiicei sale, pentru faptul că, din 2008 era tutorele legal. El a fost acuzat de artistă că ar fi dopat-o cu medicamente. Și că nu ar fi lăsat-o să mai facă copii, administrându-i, fără voia ei, anticoncepționale.

Jamie Spears a acceptat abia luna trecută să renunţe la statutul de tutore al vedetei pop. În august, el a declarat că doreşte „să colaboreze cu tribunalul şi cu noul avocat al fiicei sale pentru a pregăti o tranziţie liniştită către un nou tutore”. Declaraţia lui a reprezentat o victorie imensă pentru cântăreaţa pop. Marți, Jamie Spears a avut o poziție fermă în instanță. Potrivit presei americane, tatăl vedetei pop consideră de acum că fiica lui „are dreptul să ceară tribunalului să examineze cu seriozitate dacă această măsură de tutelă este în continuare necesară”.

Britney Spears: „Vreau doar să îmi reiau viaţa”

Cu alte cuvinte, e gata să renunțe de îndată la tutelă, dacă fiica sa o vrea. „Tutela a ajutat-o pe Britney să traverseze o criză majoră din viaţa ei, să îşi revină şi să avanseze în carieră, să îşi pună ordine în finanţe şi în chestiunile private. Dar, recent, lucrurile s-au schimbat”, se afirmă în cea mai recentă solicitare depusă în instanţă de tatăl cântăreţei.

O anulare imediată a măsurilor de tutelă au fost solicitate de fiica lui încă din vara acestui an.  Amintim că la finele lunii iunie, Britney Spears s-a adresat tribunalului din Los Angeles prin intermediul unei transmisiuni video. Printre altele, a refuzat să se supună unei noi evaluări psihologice pentru ca tutela să fie anulată. „Vreau doar să îmi reiau viaţa, s-au împlinit 13 de ani atunci şi a trecut un timp suficient”, a declarat vedeta pop.