Britney Spears e însărcinată. A confirmat vestea după ce a început să i se vadă burtica de gravidă

Britney Spears e însărcinată. A confirmat vestea după ce a început să i se vadă burtica de gravidă
Vestea vine după ce, în 2021, în urma luptei sale pentru a pune capăt curatelei sale, s-a aflat că tutorele judiciar a obligat-o să poarte, ca măsură contraceptivă, un dispozitiv contraceptiv intrauterin, în ciuda dorinței sale. Iar zilele trecute credea că îi crește burtica pentru că a mâncat mult.

Britney Spears, care este mamă a doi copii, mari, a anunțat, prin intermediul Instagram, că ea și logodnicul ei, Sam Asghari, așteaptă primul lor copil împreună. Spears – care îi are pe cei doi băieți, Sean și Jayden, din relația cu fostul soț Kevin Federline – a împărtășit că cuplul a descoperit sarcina la scurt timp după o vacanță petrecută împreună.

„Am slăbit atât de mult pentru a arăta bine în vacanța din Maui, doar pentru a mă îngrășa la loc! M-am gândit: Doamne… Ce s-a întâmplat cu talia mea?, a scris Spears pe rețelele de socializare. „Și șoțul meu a spus: Stai liniștită, ești însărcinată cu mâncare, prostuțo!!! Așa că am făcut un test de sarcină … și uhhhhh ei, bine … voi avea un copil. Este în creștere !!! Dacă sunt doi acolo (n. gemeni) … s-ar putea să îmi pierd mințile. E evident că nu o să mai ies din casă atât de mult, din cauza paparazzilor care vânează poze cu mine. E o situație foarte grea, pentru că data trecută, în sarcină, am avut depresie prenatală. Vă spun că e absolut oribil… Femeiele nu vorbeau despre asta pe vremea aceea. (…) De data aceasta o să fac Yoga în fiecare zi!”, a mai spus vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Britney Spears a fost obligată să poarte un dispozitiv intrauterin

Vestea vine după ce lupta lui Spears pentru a pune capăt tutelei sub care se afla, în 2021 a dezvăluit că tatăl ei, Jamie Spears, i-a interzis „să se căsătorească și să aibă un copil”, cerându-i să rămână cu un dispozitiv de contracepție intrauterin, în ciuda dorințelor sale personale. Printre alte afirmații pe care Britney Spears le-a făcut în fața judecătorului de la tribunalul din Los Angeles se numără și faptul că a fost ținută sedată cu litiu de către tutorele ei.

„Am un dispozitiv intrauterin în interiorul meu]în acest moment, pentru a nu rămâne însărcinată”, a declarat Spears la vremea respectivă. „Am vrut să-l scot, ca să pot să încerc să rămân însărcinată, dar această așa-zisă echipă nu mă lasă să mă duc la doctor să îl scot, pentru că nu vor să mai am copii”.

Ce planuri de viitor are Britney Spears, în timp ce se pregătește să devină mamă a treia oară

Odată cu sarcina, Brintey Spears are și alte idei. „Aș vrea să avansez progresiv și vreau să am parte de o afacere adevărată”, a mai spus vedeta. După 13 ani în care viața ei financiară, personală și socială a fost controlată de termenii tutelării sale legale, Spears a fost eliberată de tutorele ei în noiembrie anul trecut.

În anunțul său de sarcină de astăzi, Spears a fost sinceră și în legătură cu experiențele sale anterioare cu depresia perinatală. „Este absolut oribil, a scris ea pe Instagram. Femeile nu vorbeau despre asta pe atunci… unii oameni considerau că este periculos dacă o femeie se plânge așa cu un copil în ea… dar acum femeile vorbesc despre asta în fiecare zi… mulțumesc lui Iisus că nu trebuie să ținem această durere într-un secret rezervat cum se cuvine”.

12 ani diferență între logodnici

Spears, în vârstă de 40 de ani, și Asghari, în vârstă de 28 de ani, care s-au cunoscut în 2016 pe platoul de filmare al videoclipului ei pentru single-ul Slumber Party, s-au logodit în septembrie anul trecut. În 2022, Spears pare pregătită să se bucure de mai multe succese atât în viața personală, cât și în cea publică; ea a confirmat la începutul acestei săptămâni că se află în curs de a scrie o carte de memorii.

„Este de fapt vindecător și terapeutic, a împărtășit Spears despre povestea ei. Este, de asemenea, greu să aduc în discuție evenimente din trecut din viața mea pe care nu am reușit niciodată să le exprim în mod deschis. Îmi imaginez că par copilăroasă, dar eram extrem de tânără când au avut loc acele evenimente”. Deocamdată, și pe durata sarcinii sale actuale, Britney Spears va petrece ceva timp cu ea însăși. „De data aceasta, voi face yoga în fiecare zi, a spus Spears. Împrăștiind multă bucurie și iubire”.

Sursa foto: Instagram