Britney Spears rupe lanțul. Spune totul despre cum a transformat-o familia „într-o vacă de muls bani”

Britney Spears rupe lanțul. Spune totul despre cum a transformat-o familia „într-o vacă de muls bani”
Tatăl lui Britney Spears are mari emoții. Tot răul pe care i l-a făcut fiicei sale urmează să fie scris negru pe alb. Se anunță un best-seller. Vedeta a confirmat că își scrie memoriile și va fi necruțătoare.

După ce a scăpat de tutela tatălui, Britney Spears pare că înflorește. Artista e într-o vacanță permanentă alături de iubitul ei, model și actor aspirant, cu care plănuiește să se căsătorească după ce acesta i-a pus pe deget inelul de logodnă. Cu cățelul la purtător, cei doi au plecat într-o nouă escapadă exotică, în timp ce vedeta dezvăluie și că, de mult timp, nu și-a mai îngrijit tatuajele.

Pasionații de tatuaje știu că acestea trebuie îngrijite corespunzător și chiar refăcute din timp în timp. Ultimul pe care și l-a făcut e pe ceafă. Ea l-a arătat fanilor într-o postare în care apare în bikini roz.

Britney Spears nu și-a mai îngrijit tatuajele

Vedeta are nouă tatuaje pe corp. Printre acestea se numără o zână în zona lombară, niște buze pe încheietura dreaptă, o pereche de zaruri pe încheietura stângă. Are și numele ei tatuat, pe cealaltă încheietură.

După cum au putut remarca fanii, tatuajul cu urma buzelor, e destul de deteriorat. Forma abia se mai distinge. După cum se vede într-o filmare în care Britney Spears își arată noile ținute de primăvară.

Britney Spears a fost sub tutelă 12 ani

Conform BBC, Britney Spears a confirmat că este în curs de a scrie o carte, de memorii. Spears a împărtășit vestea într-un mesaj postat pe Instagram luni seară. Cântăreața a spus că memoriile vor aborda evenimente dureroase din viața ei pe care „nu a putut niciodată să le exprime deschis”. Britney Spears va povesti totul despre cum a transformat-o familia „într-o vacă de muls bani”, dar și cum a avut același statut și alături de fostul ei soț, Kevin Federline, cu care are doi copii.

Amintim că în luna noiembrie a anului trecut, un judecător a pus capăt tutelei legale care i-a controlat multe aspecte ale vieții ei timp de peste un deceniu. Spears a fost pusă sub tutelă gestionată de tatăl ei, Jamie Spears, în 2008, când vedeta s-a confruntat cu o criză de sănătate mintală.

Acest aranjament controversat i-a permis acestuia să preia puterea asupra tuturor banilor ei și asupra deciziilor legate de carieră, plus asupra unor chestiuni personale majore, cum ar fi vizitele la fiii ei adolescenți și posibilitatea de a se recăsători sau nu. Așa cum a reieșit în timpul procesului în care Britney Spears a încercat să scape de sub tutela tatălui, acesta o obliga inclusiv să ia contraceptive, pentru a nu mai rămâne însărcinată.

Cartea de memorii dezvăluie cum familia a transformat-o pe Britney „într-o vacă de muls bani”

Deși vedeta nu a dezvăluit niciun detaliu despre o potențială dată de lansare sau despre editor, Page Six a scrie în februarie că a ajuns la un acord de 15 milioane de dolari cu editura Simon & Schuster pentru a relata viața, cariera și relația cu familia ei în timpul și după curatelă.

Spears a scris că procesul de scriere a cărții a fost „vindecător și terapeutic”, deși a adăugat că a fost dificil să aducă în discuție evenimente dificile din trecut din viața ei. Artista în vârstă de 40 de ani a adăugat că a avut o „abordare intelectuală” în scrierea memoriilor, mai arată BBC. Jurnaliștii au aflat că vedeta le-a atacat și pe mama și sora ei, pe care le-a acuzat că și-au făcut „un răsfăț scriindu-și propriile cărți, în timp ce eu nu puteam nici măcar să-mi iau o cafea sau să-mi conduc mașina”.

Spears a fost angajată într-o dispută publică cu sora ei, Jamie Lynn, încă de când aceasta a apărut în emisiunea Good Morning America pentru a-și promova cartea „Things I Should Have Said”. Volumul detaliază povestea propriei vieți, inclusiv accidentul aproape fatal al fiicei sale mici în 2017, relația ei cu Britney și rolul pe care l-a jucat în controversata tutelă a cântăreței.

Sursa foto: Instagram