Britney Spears își găsește liniștea în cristale vindecătoare și meditație

Britney Spears își găsește liniștea în cristale vindecătoare și meditație
Britney Spears caută „îndrumare” și „încredere” folosind cristale de vindecare pe fondul pierderii procesului în care a vrut să îl schimbe pe tatăl său din poziția de curator.

Săptămâna trecută, un judecător a decis că tatăl ei și managerul Jodi Montgomery vor rămâne curatorii ei până în februarie 2021.

Britney Spears se vindecă cu ajutorul cristalelor

Britney Spears, în vârstă de 38 de ani, a distribuit pe Instagram o fotografie cu coperta „Biblia de cristal” de Judy Hall. Cartea își propune să educe cititorii cu privire la „efectele spirituale, mentale și psihologice, emoționale și fizice” ale cristalelor.

„Numește-mă o ciudată dacă vrei, dar îmi plac foarte mult cristalele și pietrele! În timpul acestei pandemii am avut mai mult timp pentru mine, așa că am început o colecție de cristale și acum am 33 !!!!”, descrie artista fotografia.

A dezvăluit apoi că se roagă și meditează cu ajutorul cristalelor  „în fiecare zi darnică”.

„Nu am o rugăciune specifică, deoarece este diferit de fiecare dată în funcție de ceea ce gândesc. De exemplu, ieri m-am rugat să găsesc mai multă încredere și har … .. rugând ghizii mei spirituali să mă ghideze … De asemenea, ard tămâie pentru a curăța energia !!! Am avut chiar o mică piatră în buzunar când am fost nervoasă la interviuri și pentru noroc!!!! Îmi iau acest timp să mă găsesc și să mă întorc la lucrurile care mi-au plăcut atunci când eram mai tânără !!!!”, spune Britney.

View this post on Instagram

Middle pic has no retouches 💋💋💋💋 !!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Vedeta pop a dat un alt exemplu despre modul în care obișnuia să se joace cu cristalele și pietrele pe aleea pe care se juca atunci când era copil.

„Cred că unele lucruri nu se schimbă niciodată. PS: cu alte cuvinte, mergeți să puneți niște roci în casa voastră!!!!”, a glumit ea.

Britney Spears constat supravegheată de tatăl ei

Cântăreața este constat supravegheată de către tatăl ei, Jamie. Săptămâna trecută, avocatul lui Spears, Samuel D. Ingham III, a depus documente judiciare în care afirmă că vedeta „se opune puternic” ca tatăl său să rămână singurul curator.

În pofida solicitării, Jamie rămâne curatorul fiicei sale până cel puțin în februarie 2021.

Ingham a fost autorizat să depună o petiție cel târziu până pe data de  18 septembrie și să stabilească o audiere pe 14 octombrie.

Se pare că documentele depuse la începutul săptămânii trecute arată că Spears solicită ca Montgomery, curatorul ei temporar,  să-și asume rolul permanent.

Curatorul a fost înființat în 2008 în urma problemelor cântăreței. Curtea l-a numit inițial pe Jamie drept curator permanent al bunăstării sale personale și financiare, în timp ce avocatul ei, Andrew Wallet, a fost numit co-curator permanent. Potrivit unei informații de presă, Wallet și-a părăsit rolul anul trecut.

Stil. Cum să porți mai multe bijuterii, fără a crea un look încărcat?

Recomandarile noastre