Britney Spears, mesaj incendiar pentru fani

Britney Spears, mesaj incendiar pentru fani
Vedeta pop este cu adevărat liberă de tutelă, începând cu weekendul trecut. La 39 de ani, a ajuns, în sfârșit, să își poată trăi viața după bunul plac.

Britney Spears a lansat, miercuri, 17 noiembrie, un mesaj incendiar pentru fanii ei. Iar imediat după, a postat o imagine în care poartă doar o piesă de lenjerie intimă, din dantelă, care îi pune în evidență nurii.

Vineri, judecătoarea Brenda Panny a aprobat cererea cântăreței de a-i fi ridicată tutela. În așteptarea deciziei acesteia, fanii cântăreței s-au adunat în număr mare în fața instanței. Aceștia au început să plângă, să cânte și să danseze după aflarea veștii.

După ce judecătoarea a ridicat tutela sub care se afla de 13 ani, cântăreața Britney Spears a postat pe conturile sale de social media o înregistrare video în care le-a mulțumit fanilor că i-au salvat viața, relatează Insider. Vedeta apare într-o ținută pe care o abordează deseori: un top cu abdomenul la vedere, pantaloni scurți și pantofi cu toc.

Mesajul lui Britney Spears pentru fanii ei

„Am fost sub tutelă timp de 13 ani. Este o perioadă cu adevărat lungă pentru a fi într-o situație pe care nu ți-o dorești așa că sunt recunoscătoare, sincer, pentru fiecare zi”, afirmă Britney, în mesajul postat pe Twitter și pe Instagram.
Artista a adăugat că „lucrurile mărunte” precum să aibă un cont bancar, propriile ei chei de mașină și să cumpere lumânări au făcut „o diferență uriașă” pentru ea.

După experiența traumatizantă pe care a experimentat-o mai mult de un deceniu, vedeta pop are acum planuri mari.

Planurile activiste ale lui Britney Spears

Britney Spears a mai spus că dorește să fie o activistă pentru drepturile persoanelor bolnave sau cu dizabilități și care, din aceste motive, se află sub tutelă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

„Sper ca povestea mea să aibă un impact și să ducă la niște schimbări într-un sistem corupt”, a precizat ea. Nu în ultimul rând, în mesajul ei, artista s-a adresat direct fanilor ei. Ea a ținut să le mulțumească tuturor celor care s-au implicat în mișcarea #FreeBritney.

Vedeta a recunoscut că doar ei au fost cei care, cu adevărat i-au salvat viața prin faptul că au vorbit în numele ei și că au atras atenția publică asupra situației teribile în care se afla.

„Sincer, sunteți cei mai tari. Vocea mea a fost amuțită și amenințată atât de mult timp. Nu puteam să vorbesc sau să spun nimic. Cred sincer că voi mi-ați salvat viața”, a mai spus în mesajul său filmat Britney Spears.

Sursa foto: Instagram