Brooke Shields s-a întors în timp. A pozat așa cum a lăsat-o natura și cum am văzut-o în „Laguna albastră”. FOTO

Brooke Shields s-a întors în timp. A pozat așa cum a lăsat-o natura și cum am văzut-o în „Laguna albastră”. FOTO
Ziua Pământului de pe 22 aprilie a inspirat-o pe actrița Brooke Shields, care s-a pozat așa cum a lăsat-o natura. Fanii au reacționat imediat.

Brooke Shields are 55 de ani, însă nu îi arată nici pe departe. Actrița din „Laguna albastră” are un antrenor personal și a învățat de-a lungul anilor să-și iubească și prețuiască corpul. Recent, Shields a suferit un accident în urma căruia și-a rupt femurul. Actrița a mărturisit ulterior că era să rămână paralizată. Acest lucru însă nu a oprit-o să celebreze Ziua Pământului, așa că pentru ocazie, s-a pozat așa cum a lăsat-o natura. 

După accidentul care a lăsat-o incapabilă să meargă, Shields a urmat un program de recuperare. A reînvățat cum să meargă și și-a documentat sesiunile de terapie fizică pe Instagram. A început cu sesiuni o dată pe zi, dar s-a provocat să crească la două ori pe zi. „Pentru prima dată în întreaga mea viață, m-am gândit:„ Nu pot depăși asta ”, își amintește ea. „Nici măcar nu pot să stau pe picior sau să urc o treaptă. Trebuie să reînvăț cum să merg iar. Sentimentul de neputință este șocant ”.

Brooke Shields, așa cum a lăsat-o natura. Imaginea a lăsat fanii cu gura căscată 

Brooke Shields cum a lăsat-o natura

De Ziua Pământului, pe 22 aprilie, Brooke Shields s-a pozat nud, într-un peisaj care amintește de filmul care a consacrat-o „Laguna albastră”. Și acolo, extrem de tânără fiind, a filmat goală.

Poza în care a renunţat complet la haine e făcută într-un loc pe care îl iubeşte. „Arătaţi-vă iubirea pentru planeta noastră împărtăşindu-ne un loc de pe pământ pe care îl iubiţi”, a scris Brooke alături de poză. Fotografiată de la spate, Shields are părul desfăcut și privește în îndepărtare, în timp ce rochia ei atârnă pe o creangă alăturată.

Actriţa a mai împărtăşit fanilor imagini în care arată cât de bine se menţine fizic. „Femeile care au peste 50 de ani nu şi-au încheiat viaţa”, spune Brooke. „La o anumită vârstă, mai ales dacă eşti actriţă, ţi se spune: ai avut o carieră, e timpul să te relaxezi, dar eu simt că abia acum încep”, a declarat ea.

Foto: Instagram