Cum și-a cerut Brooklyn Beckham scuze

Aspirantul fotograf nu a reușit să se prezinte la marele ei eveniment din această lună, la care au participat restul fraților săi și David, din motive necunoscute. Brooklyn i-a trimis mamei sale un superb buchet de trandafiri albi pentru a compensa absența la spectacol, ceea ce părea să o înveselească.

Florile au venit cu o selecție de pini și au strălucit în lumină în timp ce le-a împărtășit povestii sale Instagram. Victoria a postat o imagine cu florile de la fiul său, pe Instagram Story. Aceasta a scris pe imagine: „Pupici, X”.

Lansarea colecției de modă Victoria 2021 nu a început bine, deoarece a provocat controverse pe internet după ce a postat o fotografie cu un model în sânii goi pe Instagram. Se pare că fanii ei au avertizat-o că încălca regulile anti-nuditate ale rețelei de socializare.

Din fericire pentru vedetă, clipul a rămas online și are aproape peste două milioane de vizualizări. Între timp, David a fost lăudat pentru ciudatele sale combinații de șosete cu sandale.

Brooklyn Beckham se căsătorește

Se preconizează că Brooklyn și logodnica lui se vor căsători în curând. Data nu a fost încă confirmată, dar se așteaptă ca acestea să aibă două ceremonii: una în Marea Britanie și alta în Florida. Unele zvonuri recente sugerează că cuplul ar organiza o nuntă tradițională evreiască, în conformitate cu credințele tatălui lui Nicola.

Brooklyn i-a adresat marea întrebare lui Nicola pe 11 iulie. Vedeta i-a dăruit logodnicei sale un inel de logodnă cu smarald, estimat să prezinte un diamant de 4,5-5 carate.

„Acum două săptămâni i-am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine și ea a spus da. Sunt cel mai norocos om din lume”, a scris Brooklyn pe contul său de Instagram.

Se așteaptă să fie nunta anului și se crede că vor participa mulți oaspeți de renume.

Sursă foto: Instagram

Regina Elisabeta are iar insomnii. O nouă carte promite dezvăluiri despre prinții William și Harry

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp