Regina Elisabeta are iar insomnii. O nouă carte promite dezvăluiri despre prinții William și Harry

Regina Elisabeta are iar insomnii. O nouă carte promite dezvăluiri despre prinții William și Harry
Palatul Buckingham se pregătește să facă față unei noi serii de dezvăluiri cu privire la relația dintre prinții William și Harry, întrucât cartea istoricului britanic Robert Lacey, „Bătălia fraților” tinde să arunce o lumină nouă asupra întregii familii regale. Și scandalul iscat de cartea despre ducii de Sussex încă nu s-a stins...

Cartea urmează să fie lansată. Ea promite să descrie suișurile și coborâșurile relației dintre cei doi frați, Harry și William. „Battle of Brothers: William, Harry and the Inside Story of a Family in Tumult” va fi publicat pe 15 octombrie. Volumul e scris de istoricul britanic Robert Lacey, ale cărui lucrări anterioare au inclus biografii ale reginei, ale lui Sir Walter Raleigh sau Eileen Ford. Pe lângă munca sa de autor, el este, de asemenea, cunoscut pentru consultanța oferită în seria de succes a Netflix, The Crown.

După cum spune autorul, cartea va oferi o „privire interioară” a relației prinților, începând din copilărie până în prezent. Se pare că va prezenta detalii despre îndoielile lui William față de viteza relației dintre Harry și Meghan Markle, precum și sentimentele sale cu privire la Megxit, după ce ducii de Sussex au decis să renunțe la familia regală.

Se așteaptă ca această carte să includă și răspunsul „supărat” al reginei față de decizia lui Harry și Meghan de a se retrage din viața regală.

Scandalul „Finding Freedom” nu s-a stins încă

Noul volum apare la scurt timp după lansarea explozivei biografii „Finding Freedom”, care a descris relația lui Harry și Meghan și luptele lor în cadrul familiei regale.

Controversata carte, scrisă de jurnaliștii Omid Scobie și Carolyn Durand, a surprins prin laudele sale zdrobitoare și cunoștințele intime ale ducelui, în vârstă de 35 de ani, și a ducesei de Sussex, în vârstă de 39 de ani. Dar cei doi duci  susțin că nu au fost intervievați și nu  au contribuit la carte.

Biografia oferă o fereastră către viețile lui Meghan și Harry în perioada lor de apartenență la casa regală britanică, și este plină de detalii despre ieșirea lor șocantă din familia regală. Acesta abordează și presupusa ruptură dintre frații Harry și William, precum și relația dintre soțiile lor.

Scobie a spus că, deși nu au intervievat cuplul, „mulți” prieteni le-au oferit informații – oferind „o imagine obliectivă a cuplului prin intermediul prietenilor lor și al cercului lor de asistenți”. Comentatorul a oferit mai multe interviuri pentru a face publică cartea în săptămâna de la lansare.

Meghan și Harry acuzați de ipocrizie

Însă expertul regal Katie Nicholl a spus că autorii ar putea fi „singurii câștigători” din publicarea cărții „Finding Freedom”. Scriind în Vanity Fair, ea a punctat: „Ironia Finding Freedom este că, închiși în conacul lor închiriat din LA, ducii de Sussex au mai puțină libertate decât aveau atunci când au a locuit în Windsor”.

Cert este însă că această carte a ajuns pe primul loc în top 10 bestseller-urile din New York pe Amazon în 24 de ore din ziua lansării sale pentru precomandă.

În altă ordine de idei, se spune că ducele și ducesa de Sussex ar fi fost de acord să joace într-un reality-show produs de Netflix, ei urmând să fie filmați non-stop timp de trei luni. Prințul Harry și Meghan Markle speră să „ofere oamenilor o privire asupra vieții lor și să vadă toată munca de caritate pe care o fac”, potrivit unei surse. Decizia vine după ce cuplul regal a semnat un acord de 112 milioane de lire sterline cu Netflix pentru a realiza seriale TV, filme și emisiuni pentru copii pentru serviciul de streaming.

O sursă a declarat pentru The Sun: „Este posibil să fi avut toate aceste idei mărețe despre producerea de epopee care să evidențieze cauzele de mediu și decalajul sărăciei, dar, evident, Netflix își dorește carne proaspătă. Va fi totul de bun gust, nu Katie Price și reality tv în stilul lui Peter Andre, dar vor să le ofere oamenilor o privire în viața lor și să vadă toată munca de caritate pe care o fac.”

Potrivit sursei, o mare parte din serie va fi despre munca lor filantropică, mai degrabă decât despre ceea ce fac după ușile închise. Ingrid Seward, redactorul revistei Majesty, a declarat că cuplul este „ipocrit” pentru că a fost de acord cu seria de realități după ce au părăsit Marea Britanie în SUA pentru o mai mare intimitate: „Este extraordinar. Exact asta au spus că nu vor face”.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Adelina Pestrițu, ținută de vis pentru ruperea turtei finuței. Cum poți avea o ținută ca a ei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp