Bucurie imensă pentru Cristina Herea și soțul său. Vor deveni părinți

Bucurie imensă pentru Cristina Herea și soțul său. Vor deveni părinți
Și-au dorit mult un copil și acum visul se va împlini. Cristina Herea e însărcinată pentru prima dată.

Prezentatoarea tv Cristina Herea nu-și mai încape în piele de fericire. E însărcinată și abia așteaptă să-și intre în rolul de mamă.

Bucurie imensă pentru Cristina Herea și soțul său. Vor deveni părinți

Nimic nu se compară cu momentul în care descoperi că vei fi părinte. Când Cristina Herea și soțul său, Mihai Benga au aflat că vor avea primul copil, bucuria a fost greu de exprimat în cuvinte. Prezentatoarea și soțul ei și-au dorit enorm acest lucru, iar acum numără zilele până ce bebelușul va veni pe lume. Ce-i drept, primele trei luni nu au fost tocmai ușoare pentru Cristina, dar aceasta a fost ajutată permanent de bărbatul vieții sale.

„Cu ajutorul lui Mihai reușesc să rămân optimistă”

„Sunt în 14 săptămâni de sarcină. Nu pot spune că a fost uşoară toată această perioadă, de când am aflat că sunt gravidă. Am avut trei luni cu probleme. Dar cu ajutorul lui Mihai, reuşesc să rămân optimistă că totul va decurge bine. Sunt foarte norocoasă că îl am alături şi mă sprijină necondiţionat”, a declarat, Cristina Herea pentru romaniatv.net.

Va anunța sexul bebelușului în cadrul unei petreceri caritabile

Potrivit kfetele.ro, în luna iunie, Cristina și Mihai vor organiza o petrecere caritabilă care va fi dedicată copiilor abandonați la naștere. În cadrul acelui eveniment va fi anunțat și sexul bebelușului. „În urmă cu un an, eu şi Mihai ne-am cunoscut în cadrul celei mai mari acţiuni umanitare pentru bucureşteni, pe care Mihai a susţinut-o.

Ne dorim să continuăm drumul nostru în viaţă la fel. Astfel marcăm vestea venirii bebeluşului cu o petrecere, în care invitaţii să aducă produse pentru copiii abandonaţi la naştere într-un spital din Bucureşti. Vom dona toate produsele primite!”, a declarat, fericită, prezentatoarea.

Sursă foto: Instagram

 

Recomandarile noastre