Bucurie până la stele și înapoi pentru Pepe. E o zi mare pentru juniorul său

Bucurie până la stele și înapoi pentru Pepe. E o zi mare pentru juniorul său
Data de 7 iunie e o zi cu o însemnătate majoră pentru Pepe. A trecut deja un an de la primul 7 iunie, iar artistul e hotărât să nu rateze nicio zi cu această dată.

Pe 7 iunie, anul trecut, Pepe a devenit tată de băiat. Acum e sigur că numele ( și talentul) îi va fi dus mai departe. Micul Pepe Pascu a venit pe lume rod al iubirii al noii familii a cântărețului, alături de tânăra make-up artistă Yasmine Pascu.  Miercuri, întreaga familie s-a reunit, alături de prieteni de familie, pentru a-l celebra pe micul sărbătorit.

„Prințișorul” lui Pepe și al Yasminei a fost celebreat cu o super petrecere la împlinirea primului an de viață

Pepe junior a împlinit un an, e deja șmecher, merge singur, mută mobila prin casă și, când se plictisește, își face de lucru cu oalele din bucătărie pe care ține să le rearanjeze în sertare, după cum au dezvăluit, pe rețelele sociale părinții lui. În plus știe să șuteze la minge, e familiarizat cu mănușile de box, iar asta a învățat de la tatăl lui care practică acest sport. Îi place și muzica micului Pepe, e absolut fascinat de ultima piesă a tatălui său, în care, ca o mică vedetă ce e, apare și el.

Pepe junior a împlinit un an

De la petrecerea plină de baloane colorate, albastre și crem, nu au lipsit cei mai dragi oameni din viața lui Pepe. Fiicele artistului, surorile mai mari ale puștiului au venit și ele să îi cânte „Mulți ani trăiască”. Cele două fiice ale lui Pepe cu a doua sa soție, Raluca Pastramă, au o relație foarte frumoasă și apropiată cu noua soție a tatălui lor, Yasmine.

Ele sunt nelipsite din casa lui Pepe, unde, până la divorț, au locuit și ele. Părinții lui Pepe au participat și ei la petrecere, plini de bucurie să aibă un nepot așa frumos. Mulți prieteni apropiați au participat la aniversarea „prințișorului”, așa cum este alintat micul Pepe de către părinții săi.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre