Bulgăroaica cu cele mai mari buze din lume și-a propus acum să doboare noi recorduri – Imagini incredibile

Bulgăroaica cu cele mai mari buze din lume și-a propus acum să doboare noi recorduri – Imagini incredibile
Andrea Ivanova, în vârstă de 25 de ani, susține că și-a făcut peste 30 de injecții cu hialuronic în buze, dar planurile ei au devenit și mai mari, deoarece își propune să aibă pomeți pe măsură.

Andrea Ivanova a cheltuit până acum 8.000 de lire sterline pentru un „botic” proeminent.

Sosia bulgărească a păpușii Barbie, așa cum se autointitulează, a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce și-a pus în gând să fie „cea mai buzată femeie din lume”. În mod neoficial, acest record îi aparține, lucru care se poate constata cu ușurință privindu-i pozele.

Din 2018, tânăra în vârstă de 25 de ani a devenit practic de nerecunoscut după ce a trecut de peste 43 de ori prin mâinile medicilor esteticieni.

Pe lângă buze, ea a suferit mai multe intervenții chirurgicale la sâni, maxilar și bărbie. Femeia recunoaște nonșalant că este obsedată de aspectul artificial și exagerat:

„Nu-mi plac aparițiile obișnuite și plictisitoare și sunt un fan al formelor uriașe și al frumuseților excentrice”.

Scopul ei este să atingă cele mai mari forme

Acum, ea și-a propus să obțină „cei mai mari pomeți din lume” și a cheltuit deja 1.600 de lire sterline pentru încercarea de a stabili un record și în acest sens. Ciudat este că se pare că nimeni nu vrea să se ia la întrece cu ea!

Așa arăta înainte de intervenții!
Așa arăta înainte de intervenții!

„Până acum mi-am făcut patru injecții cu acid hialuronic în pomeți, dar voi mai face încă două în cursul săptămânii”, spune bulgăroaica. „Pentru procesul de vindecare, trebuie să evit presiunea puternică asupra feței timp de până la trei zile. Scopul meu este să modelez și să obțin o mărire semnificativă a acestora, dar, desigur, îmi doresc în continuare și buze mai mari. Voi continua cu mai multe injecții în [ambele] pentru a le face și mai mari”, a declarat Andrea Ivanova.

Vinde „ventuze” pentru bani de operație

Pentru că nu îi ajung banii pentru operațiile estetice, Andrea a scos recent la licitație pe Instagram „săruturi pe bani”. Fostă studentă la Filosofie, tipa spune că știe cum să se vândă și găsește mereu soluții în a-și îndeplini dorințele. Totodată, nu a știut ce să le mai spună unor clinici care au refuzat-o atunci când s-a dus și a cerut o nouă mărire de buze. Medicii i-au spus că buzele ei sunt deja prea mari și că mai multe injecții ar putea provoca complicații de sănătate.

Mai mult, potrivit specialiștilor din chirurgia estetică, exagerarea aceasta i-ar putea fi chiar fatală. Totodată, bulgăroaica ignoră orice sfat: „Buzele mele încă nu sunt suficient de mari și le vreau mult mai mari decât acum”. Până și familia fetei o roagă să se oprească din aceste transformări dramatice, însă Andrea nici nu vrea să audă.

Recomandarile noastre