Bunica Demi Moore, o regină în bikini! Cum arată diva cu primul nepot la piscină

Bunica Demi Moore, o regină în bikini! Cum arată diva cu primul nepot la piscină
La 60 de ani, Demi Moore arată demențial. Artista are un corp de adolescentă și a postat cu câteva zile în urmă o fotografie adorabilă pe contul de socializare, care i-a fermecat pe fani.

Demi Moore a sărbătorit Ziua Mamei într-un mod inedit. Le-a arătat celor care o iubesc cât de bine poate să arate la 60 de ani. Orice bunică și-ar dori să-i calce pe urme.

Îmbrăcată doar într-un costum de baie format din două piese, celebra Demi Moore s-a fotografiat ținându-și nepoata nou-născută în brațe, în timp ce petrecea lângă o piscină, în aer liber. Look-ul a fost completat de o pereche de ochelari de soare eleganți. Demi a scris și câteva cuvinte pentru cei 4,5 milioane de fani și urmăritori: „Cercul vieții.

La mulți ani de Ziua Mamei!”. Demi Moore are fantastic pentru că are mare grijă de imaginea sa. Artista urmează o dietă raw vegană strictă, ceea ce înseamnă că mănâncă doar alimente vegetale crude care pot fi consumate fără a fi gătite.

Demi Moore la 60 de ani. Zici că e adolescentă!

Demi a devenit bunică luna trecută

Demi Moore a devenit bunică în aprilie, fiica ei, Rumer Willis aducând pe lume o minune de fetiță, pe care a botezat-o Louetta. De asemenea, fanii s-au mai putut delecta cu o fotografie din perioada în care Demi era însărcinată cu Rumer. Din relația cu Bruce Willis, Demi mai are două fiice, pe Scout în vârstă de 31 de ani și Tallulah de 29 de ani.

Bruce și Demi s-au căsătorit în 1997, dar în anul 2000 au ales să meargă pe drumuri diferite. În anul 2009, actorul și-a unit destinul cu cel al Emmei Hemming, din iubirea lor venind pe lume Mabel, de 11 ani și Evelyn, de opt ani.

Mesajul lui Rumer Willis i-a impresionat pe fani

Rumer, mesaj duios pentru Demi Moore

La rândul său, Rumer i-a adus celebrei sale mame un omagiu, mărturisind că e dincolo de cuvinte să poate sărbători Ziua Mamei alături de artistă. „Privilegiul de a păși pe acest drum al maternității cu tine alături de mine pentru a mă susține și a mă ghida este ceva la care doar am visat. Îți mulțumesc pentru că ai ținut cel mai frumos spațiu pentru mine în timp ce făceam tranziția de la fecioară la mamă.

„Ce cadou este să înțeleg în sfârșit cu adevărat profunzimea iubirii pe care o ai pentru mine și surorile mele”

Vă mulțumesc pentru că m-ați ajutat să trec peste și să mă ridic la înălțimea momentului pentru a avea nașterea la care am visat. Ce cadou este să înțeleg în sfârșit cu adevărat profunzimea iubirii pe care o ai pentru mine și surorile mele datorită propriei mele fântâni nesfârșite de iubire pe care o am pentru fiica mea. Te iubesc, mamă.

Demi Moore nu se abate de la dieta raw-vegană, iar rezultatele sunt spectaculoase

Sunt plină de atâta bucurie și recunoștință. Nu am fost niciodată atât de fericită în toată viața mea. Am visat la această zi de când m-am născut. (…) Suntem atât de caraghioși, cu toții, și pur și simplu ciudați. Suntem o familie de ciudați și îmi place atât de mult asta. (…)

Sper cu adevărat că asta se generează în acest copil, doar prostia și prostia. Cred că mama mea avea asta. Tatăl meu avea asta. Surorile mele…”, au fost cuvintele pline de iubire ale fiicei lui Demi Moore, care și-a asumat pe deplin rolul de bunică și ar face orice pentru bebeluș.

Recomandarile noastre