Bunica lui Theo Rose a dansat pe mese. Nepoata nu s-a lăsat. VIDEO

Bunica lui Theo Rose a dansat pe mese. Nepoata nu s-a lăsat. VIDEO
Theo Rose e una din cântărețele extrem de îndrăgite de la noi și care știe să se distreze chiar și atunci când muncește din răsputeri.

De fiecare dată când are concerte știe să savureze momentul și să se bucure de experiența pe care o trăiește. Deseori, se înconjoară, la astfel de evenimente, și de oameni dragi. Seara trecută, și-a luat familia cu ea la un astfel de concert.

În cadrul unui concert susținut de Theo Rose au venit membrii familiei artistei, printre care s-a numărat și bunica sa. De față a fost și tatăl artistei, care nu s-a lăsat mai prejos, începând să fredoneze la microfon câteva versuri  din unele dintre cele mai apreciate piese ale fiicei sale.

Dar momentul de senzație a fost generat de bunica lui Theo Rose. Chiar dacă are o vârstă înaintată, bunica lui Theo Rose nu ezită să se distreze cot la cot cu nepoata sa, așa cum s-a întâmplat chiar seara trecută.  Animată de muzica nepoatei sale, bătrâna a ajuns să danseze pe mese, cot la cot cu Theo Rose.

„A făcut senzație mamaie, vă arăt mâine”, a scris Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose a urcat pe mese alături de bunica sa. Pentru artistă, familia este cea mai importantă.  Niciodată nu i-a fost rușine să recunoască faptul că provine dintr-o familie modestă, de la țară.

Rol remarcabil în serialul de la Pro TV, „Clanul”

Cântăreața se numără printre cele mai iubite artiste de la noi din țară și, mai nou,  o puteți descoperi și în ipostaza de actriță. Ea și-a găsit dragostea și a doua mare pasiune, pe platourile de filmare.

Theo Rose este foarte încântată de această nouă experienţă şi se bucură că are parte de ea şi de oamenii minunaţi cu care filmează, printre care se numără și iubitul ei Anghel Damian, scenaristul serialului.

Sunt foarte bine şi mă bucur mult. Mă aşteptam ca serialul «Clanul» să aibă acest succes, pentru că s-a muncit enorm. Avem parte de o echipă foarte mişto, de oameni extraordinari şi foarte pricepuţi în ceea ce fac.

Personajul meu e o fată cu mult curaj şi care urmăreşte să ştie adevărul, în permanenţă. Îmi place mult personajul ăsta şi mă bucur, totuşi, că există asemănări între mine şi ea – Vera.

Îmi place foarte mult că are şi latura asta de fată crescută pe stradă, care a învăţat, cumva, golăneala, de nevoie. Că a trebuit să se descurce în nişte situaţii-limită. Iar chestia asta mă ajută să mai dau şi din Theo Rose afară. 

Am foarte multe de învăţat de la Anghel. Şi sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl privesc cu admiraţie, la fel cum a fost şi în trecut, ca să nu se facă o comparaţie greşită. E un alt moment al vieţii mele, pe care îl trăiesc aşa cum ar trebui, cu bucurie”, a spus Theo Rose.

Theo Rose, gata de vacanță

După superbul concert, Theo Rose a plecat în vacanță. Ea a ales un loc exotic și plin de soare, de unde a promis că va transmite fotografii în costum de baie. Asta după ce, zilele trecute  Theo Rose le-a explicat celor care o iubesc că în ultimele șase luni i s-a schimbat viața și pare că nimic nu o mai bucură. În plus, se pare că a revenit și anxietatea și i se pare că este într-un „burn out”.

Sursa foto / video: Instagram