Theo Rose mai mult plânge decât râde de când e cu Anghel Damian. Fericirea i s-a șters de pe chip

Theo Rose mai mult plânge decât râde de când e cu Anghel Damian. Fericirea i s-a șters de pe chip
În ultima perioadă, Theo Rose nu mai e tânăra pusă mereu pe șotii. Să fie oare de vină oboseala sau e altceva la mijloc?

Theo Rose nu mai e la fel de exuberantă ca altădată. Oare au apărut probleme între ea și Anghel Damian, noul ei iubit? Oare Theo și-a dat seama că totul a fost un scenariu pentru directorul serialului „Clanul”?

Theo Rose, probleme în Paradis? Ceva se întâmplă cu vedeta în ultimele șase luni

Pe contul său de socializare, Theo Rose le-a explicat celor care o iubesc că în ultimele șase luni i s-a schimbat viața și pare că nimic nu o mai bucură. În plus, se pare că a revenit și anxietatea și i se pare că este într-un „burn out”. Vedeta spune că ori de câte ori are stări greu de gestionat se gândește imediat la mama sa, cum a reușit să găsească soluții la toate problemele vieții, în condițiile în care a crescut și trei copii.

“Dar de câte ori a fost mama într-o astfel de situație și nici nu a știut, cu trei copii, cu serviciu și animale acasă, în curte?”

„Am fost să îmi schimb unghiile. Filmez o campanie și nu mergea cu unchiile alea. Nu vreți să știți câți nervi am avut. Voiam să vă zic că am așa niște stări de anxietate, care au reapărut, acum, în ultima vreme. Nu prea mai vreau să fac chestii, nu prea mă mai bucură lucruri… E ciudat, așa cum mă simt.

Dar nu e constantă starea. Acum mă controlez mai bine, nu mai e așa rău. Mă gândeam așa, dacă sunt într-un burn out. Ceea ce este probabil după ultimele 6 luni. Ce fac? M-a luat o panică. „Mamă! Burn out! Ce fac eu?” Și după aceea m-am gândit: Dar de câte ori a fost mama într-o astfel de situație și nici nu a știut, cu trei copii, cu serviciu și animale acasă, în curte?

De câte ori o fi avut și ea zice că n-a avut dacă n-a știu. Așa că prefer să zic ‘Nu am nimic’”, a povestit Theo Rose pe pagina personală de Instagram.

Theo Rose și Anghel Damian s-au sărutat în plină stradă, deși fiecare era cunoscut ca fiind implicat într-o altă relație.

De puțin timp, Theo Rose are o relație cu Anghel Damian, regizorul serialului românesc „Clanul”. Artista a trecut rapid peste despărțirea de Alex Leonte și este foarte fericită alături de noul partener, spunea ea.

„Am foarte multe de învăţat de la Anghel. Şi sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl privesc cu admiraţie, la fel cum a fost şi în trecut, ca să nu se facă o comparaţie greşită. E un alt moment al vieţii mele, pe care îl trăiesc aşa cum ar trebui, cu bucurie”, a spus Theo.

Artista nu doar că lucrează împreună cu noul iubit, dar și cu fosta lui, regizoarea Lia Bugnar. De câteva ori s-a întâmplat ca fosta să îi arunce câte o săgeata lui Theo Rose în mini interviurile acordate presei.