Mofturi regale. Bunicul Charles primește 7 feluri de ouă fierte la micul dejun

Mofturi regale. Bunicul Charles primește 7 feluri de ouă fierte la micul dejun
Despre tabieturile alimentare ale familiei regale britanice, s-au arătat multe. Prințul Charles, bunăoară, primește la fiecare mic dejun câte 7 ouă fierte, fiecare de o densitate diferită. Ca să își poată alege preferatul. Fiul său își crește copii altfel.

Prințul William are grijă ca familia lui să fie departe de foițe, nepoții și nora moștenitorului Tronului să o dau pe burgeri cu cartofi prăjiți. Am putea spune că meniul acesta e printre preferințele lor.

Kate Middleton și prințul William au fost surprinși luând  masa de prânz cu meniuri de burgeri și chipsuri, alături de cei trei copii ai lor, George, Louis și Charlotte. Au mers pur și simplu la un pub cu bere, și s-au amestecat în mulțime, la Norfolk. William a fost văzut consolând unul dintre tinerii a căror mâncare era prea fierbinte pentru a o mânca.

Un martor ocular a relatat pentru The Sun: „Nu exista nicio securitate în jur, ci doar ei care se distrau ca orice altă familie. Wills avea un burger și chipsuri. Aveau câinele lor de companie, un spaniel cu ei și râdeau cu toții. A fost un moment deosebit de emoționant în care unul dintre copii s-a supărat pentru că mâncarea lor era prea fierbinte. William a intervenit rapid să-i liniștească. A fost fantastic să văd”.

Nepoții și nora o dau pe burgeri

Localnicii au fost de-a dreptul șocați când i-au văzut pe prințul William și Kate Middleton intrând la prânz la pub în Norfolk, în weekend. Cuplului regal li s-au alăturat prinții George, în vârstă de opt ani, și Louis, trei ani, alături de prințesa Charlotte, de șase ani. Cu toții s-au bucurat să primească la masă burgeri și chipsuri. Spanielul negru al familiei, Lupo, era și el prezent – observat adulmecând în jurul mesei de lemn.

William, îmbrăcat cu un pulover bleumarin și o cămașă albastru deschis, a fost văzut consolându-l unul dintre fiii săi, când mâncarea lui s-a dovedit a fi prea fierbinte pentru a o mânca. Cuplul fericit a părut relaxat, bucurându-se de o perioadă de timp în familie, după o serie de angajamente publice.

De ce va apărea prințul William la televizor

Kate s-a întâlnit recent cu veteranii afgani în Brize Norton în Oxfordshire și cu cadetele, pe  lacul Windermere, înainte de a juca o partidă de tenis la dublu cu campioana US Open Emma Raducanu, la Roehampton. Între timp, prințul William a participat la ziua serviciilor de urgență din Londra și a vizitat echipe de fotbal pentru tineri.

Recent s-a dezvăluit că prințul William și David Attenborough vor prezenta un nou program BBC despre mediu. Show-ul va prezenta pionieri recunoscuți pentru că au găsit soluții inovatoare la cele mai presante probleme climatice. Într-un trailer care prezintă documentarul, The Earthshot Prize: Repairing Our Planet, Ducele de Cambridge, 39 de ani, le spune spectatorilor „acesta este un moment de speranță, nu de teamă”.

Nepotul reginei, care locuiește la Palatul Kensington din Londra alături de Kate și cei trei copii ai lor, va vorbi cu câștigătorii Premiului Earthshot, o competiție mondială pe care a lansat-o alături de The Royal Foundation în octombrie 2020, în seria compusă din cinci părți.

Seria va fi difuzată începând cu 3 octombrie și fiecare episod se va concentra pe o problemă de mediu diferită – protejarea și restabilirea naturii, stabilizarea climei, combaterea poluării aerului, revigorarea oceanelor și abordarea deșeurilor.