Dieta secretă a lui lui Kate Middleton. O ajută să se mențină după trei sarcini

Dieta secretă a lui lui Kate Middleton. O ajută să se mențină după trei sarcini
Rezervată și discretă datorită poziției sale proeminente în casa regală, Kate Middleton a făcut, rar, declarații legate de dieta sa. Dar, reunind diferite surse, Vogue Italia a putut descoperi secretele formei fizice perfecte a acestei minunate mame de trei ori de aproape patruzeci de ani, cu o agendă densă de angajamente oficiale și un simț al datoriei evident pentru toți.

Așadar, vă invităm să descoperiți dieta secretă a lui Kate Middleton, ducesa de Cambridge. Nu întâmplător semnul său zodiacal este cel foarte dur al Capricornului, al cărui motto este „Eu sunt culmea realizării”. Dieta lui Kate Middleton, scrie Vogue Italia, conține o mulțime de alimente proteice și legume proaspete și zero zaharuri.

Kate Middleton urmează, practic o dietă curată, bogată în proteine. Se pare că modelul urmat de soția prințului William este celebra (și mult discutată) dietă Dukan, capabilă să slăbească o persoană rapid, mai ales atunci când este combinată cu antrenament intensiv. Ceea ce obiectează mulți medici și nutriționiști față de dieta Dukan a lui Kate Middleton este excluderea radicală a carbohidraților, înlocuită de proteine ​​slabe, legume și grăsimi bune.

Deși este adevărat că în unele etape ale vieții poate fi util să urmați un regim de slăbire distinct, este de neconceput să reduceți carbohidrații din dieta pe termen lung. Dat fiind că sunt substanțe nutritive foarte importante pentru energiile noastre psihofizice (fără a lua în considerare starea de spirit ). Dieta Dukan nici măcar nu ia în considerare zahărul. Dar aceasta este o alegere mai acceptabilă. Zahărul este un ingredient descris acum de comunitatea științifică ca nociv pentru sănătatea noastră.

Dieta lui Kate Middleton

Tabloidul britanic Mail Online a decis să împărtășească cititorilor săi compoziția celor trei mese principale ale ducesei de Cambridge. La micul dejun, Kate Middleton nu renunță niciodată la un pahar de smoothie verde. Rețeta ei preferată include kale, alge spirulina, frunze de ceai matcha, spanac, salată romana, coriandru și afine. Totul pentru o acțiune antioxidantă, drenantă și anti-îmbătrânire. Smoothie-ul lui Kate este asociat cu un castron de ovăz laminat.

La prânz, însă, ducesa preferă să consume un singur fel de mâncare, vegetariană. Cum ar fi frigărui de legume la grătar și curry de linte, pentru a nu rata cota ei importantă de proteine.

Pentru masa de seară, nimic mai bun decât o carne friptă însoțită de legume și cartofi la cuptor. Kate Middleton iubește aromele picante (spre deosebire de soțul ei, care nu suportă ardeiul iute). Dacă doriți să imitați dieta minunatei ducese, sfatul nutriționiștilor este să introduceți și o porție mică de carbohidrați la fiecare masă. Indiferent dacă este vorba de o felie de pâine integrală sau de un castron de orez basmati, grâu spelta sau paste.

Sursa foto: Instagram