Cabral a declanșat pe Facebook acțiunea „Găsiți fata!” Aflați lucruri interesante

Cabral a declanșat pe Facebook acțiunea „Găsiți fata!” Aflați lucruri interesante
La ora 12.07, Poliția Capitalei a transmis către presă un comunicat prin care se solicita ajutorul prin mediatizare. O fetiță de 11 ani dispăruse de acasă.Televiziuni și site-uri de presă au făcut public anunțul. Cabral, vedetă a Pro Tv și un vechi blogger implicat în problemele societății, a făcut mai mult. A declanșat pe Facebook acțiunea ”Găsiți fata!”, tuturor urmăritorilor săi din lista de prieteni virtuali să fie atenți în jur, poate o văd, și să distribuie peste tot poza și semnalmentele fetei.

Mama fetei a povestit, disperată, că ea crede că fiica a plecat de acasă la un băiat cu care vorbea pe Instagram, iar ea i-a confiscat telefonul din această cauză.

Comunicatul Poliției București

Trebuie remarcat faptul că polițiștii bucureșteni nu au mai așteptat 24 de ore de la data dispariției minorei ca să înceapă căutările, așa cum s-a întâmplat la Caracal.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov desfășoară activități specifice de căutare a unui minore, în vârstă de 11 ani, care, în dimineața zilei de 12 septembrie, a plecat de la domiciliul său, din orașul Bragadiru și nu a mai revenit.

Sesizarea a fost făcută prin apel 112 de către mama minorei, care a declarat faptul că fiica ei, în vârstă de 11 ani, a plecat de acasă în jurul orelor 08:20, pentru a merge la un magazin și nu s-a mai întors la adresa de domiciliu.

Semnalmente: înălțime 1,50 m, păr șaten cu vârfurile blonde, ochii căprui. La data plecării minora purta un tricou de culoare turcoaz cu inscripția Puma, blugi negri și adidași roz.

Persoanele care dețin informații sau care pot da relații despre persoana dispărută, sunt rugate să apeleze serviciul unic de Urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție”.

Cabral primește primele informații interesante pe pagina lui de Facebook

În jurul orei 13.30, mai mulți oameni au semnalat informații interesante pe pagina lui Cabral. Polițiștii patrulau și ei pe străzile Capitalei.

Stela Avram Cabral ce Om ești !!!… Doamne ajută să o găsiți !

Cristi Cristian Buna ziua!! Avem detali ca se afla prin zona Vitan mall..

  

Cadelnic Igor E in fața Mallului Vitan! S-a apropiat de mine acum 15 minute și mi-a cerut de sunat! Va dau numărul la care a sunat in privat! Am pus pe speaker, intenționat, mi-am dat seama că fetița nu are intenții bune și când cealaltă persoană cu care vorbea a zis “unde ești, te-a dat la televizor de 2 ori deja”, i-am luat telefonul din mână și ea s-a îndepărtat de mine!

Acest domn a postat, ca dovadă, ecranul telefonului său cu numărul la care a sunat fata, cu o parte din numere șterse. O doamnă l-a întrebat, îngrijotată:

Maria Murtan Cadelnic Igor nu va puteți tine dupa ea fara sa va vada? Sa nu cada totusi pe mana cuiva🥺

Cadelnic Igor Maria Murtan scuze, fetița nu părea dispărută, părea mai degrabă “pe combinații”. La telefon a vorbit despre faptul că ar fi trebuit sa se întâlnească cu un băiat. Am înțeles care-i treaba și am plecat, eram și eu grăbit!
P.S. Fetița a folosit in aproximativ 15 secunde mai multe cuvinte necenzurate câte am folosit eu in ultima săptămână!

Nedelea Jenica-Alina Maria Murtan trebuie gasita de cineva care are puterea sa vb cu ea si trebuie vazut de ce nu vrea acasa,ce s-a intamplat de fapt acolo de a facut-o sa plece

Maria Murtan Nedelea Jenica-Alina au gasit-o gata. Apucase sa plece cu 2 băieți dar i-a prins politia.

Partea superioară a formularului

Florin Si Ionela Rosca Ma bucur ca totul s-a sfarsit cu bine.Ar terebui sa fie un examplu pt toti.Sa ne implicam mai mult.Felicitari.

 Concluzia lui Cabral, după toată tevatura

Ceea ce a scris Cabral Ibaka, după ce fata de 12 ani a fost predată familiei de către polițiști, spune multe despre gândirea și atitudinea unor posesori ilegal de creier atunci când se află în fața unui caz deosebit, care cere o anume implicare socială.

”Toată întâmplarea cu fata asta de 12 ani a mai ajutat la ceva: să vedem câți deranjați la suflet au acces la interneți…
Am dat azi block cât pentru o lună.

– Da’ sigur s-a pierdut? Dacă a plecat?
Aha. Deci dacă a plecat, lăsăm o copilă de 12 ani să meargă în viață, treaba ei dacă pățește ceva… asta e logică de om normal la suflet?! Block.

– Mai bine spuneți adevărul, că se pare că…
Se pare că te-ai uitat la TV și te apuci să ne cerți că… mințim. Când noi facem ceva activ ca să ajutăm. Și dacă e totul bine, vede cine ar trebui să vadă ce e mai departe. E logic, nu? Block.

– Am înțeles că fata nu e chiar ușă de biserică și că…
Aha. Deci dacă vreodată te ia vreun val la mare, înainte să te scoată din apă ar trebui să te întrebe salvamarul dacă ai fost cuminte, dacă ai unghiile tăiate și batistă curată. Și dacă e totul ok, abia atunci să te salveze. Da?! Hai, block.

Vorbiți de un copil pierdut. Copilă. 12 ani.
Dacă niște oameni (nu la fel de deștepți ca voi – desigur) s-au apucat să o caute, ori ajutați ori vă vedeți de viață.
Că nu v-a chemat nimeni jurați la proces”.

Din partea redacției Rețete și vedete, un sincer Felicitări, Cabral!

Exclusiv. Cosmeticele îndrăgite de vedetele de la Hollywood sunt create de românul Mario Bădescu

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp