Exclusiv. Cosmeticele îndrăgite de vedetele de la Hollywood sunt create de românul Mario Bădescu

Exclusiv. Cosmeticele îndrăgite de vedetele de la Hollywood sunt create de românul Mario Bădescu
Adesea poporul român visează la „o viață ca afară”, dar fiind ocupați cu criticile, majoritatea oamenilor nu observă adevăratele valori pe care le avem. Printre noi se numără persoane cu talente incredibile, care își demonstrează valoarea la nivel internațional.

Cu toate că nu sunt promovați îndeajuns sau chiar deloc în mass-media, acești oameni există și fac performanțe la un nivel înalt, făcându-ne mândri că suntem români. Un exemplu este chimistul Mario Bădescu, un cosmetician român, ale cărui produse sunt îndrăgite de vedetele de la Hollywood și nu numai.

Cosmeticianul a fost sfătuit de celebra Ana Aslan

Pe internet nu se vorbeşte foarte mult despre viaţa lui Mario Bădescu, chimistului român care a reinventat frumuseţea, dar există câteva date despre acesta pe site-ul brandului său de produse cosmetice (mariobadescu.com).

Celebra Ana Aslan l-a îndemnat pe Mario Bădescu să plece din România în anul 1955 către Statele Unite ale Americii, unde a lucrat o vreme în industria cosmeticelor. Fiind pasionat de chimie, acesta a încercat să îmbunătăţească produsele de înfrumuseţarea aflate pe piaţă la momentul respectiv.

„Mario a avut o perspectivă unică despre ceea ce înseamnă îngrijirea pielii. El a încercat să descopere produse prin care să le înveţe pe doamne şi domnişoare să aibă o piele curată, frumoasă şi sănătoasă”, scrie pe site-ul de cosmetice mariobadescu.com.

Produsele lui Mario Bădescu, lăudate de vedetele de la Hollywood: Sarah Jessica Parker, Jeniffer Aniston, Oprah și multe altele

Mario Bădescu a cunoscut succesul abia în anul 1967, după ce a deschis primul său cabinet de cosmetică în New York. Acesta a lansat o linie de tehnici şi se produse cosmetice prin care le învăţa pe doamnele şi domnişoarele din America diferite trucuri despre cum să își îngrijească tenul. 

Datorită pasiunii sale și dorinţei de a revoluţiona lumea cosmeticii, a reuşit să creeze o linie de produse care astăzi sunt lăudate de cele mai cunoscute vedete din lume, cum ar fi Sarah Jessica Parker, Jeniffer Aniston, Oprah, Kylie Jenner și Bella Hadid, alături de influenceri de beauty din întreaga lume.

Cosmetice din plante, create din pasiune

Cosmeticele create de Mario Bădescu au la bază extracte naturale din plante, ierburi medicinale şi vitamine, cu rolul de a regenera şi fixa nutrienţii în piele. Toate acestea sunt procesate cu cea mai avansată tehnologie din domeniu.

Mario Bădescu a împărtăşit o parte din secretele sale în două publicaţii despre frumuseţe, în anii 1978 şi 1980: „Calea spre o piele frumoasă” („Way to a beautiful skin”) şi „Programul de îngrijire a pielii pentru bărbaţi” („Skin care program for men”).

Cu toate că acum 50 de ani Mario Bădescu a creat produsele din pură pasiune, probabil nu își imagina că cosmeticele lui vor cuceri lumea. Acestea se vând sub brand-ul „Mario Badescu – skin care” şi reprezintă unele dintre produsele de top pentru îngrijirea pielii. 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp