Andreea Ibacka, soția lui Cabral, poate să nască dintr-un moment în altul. Chiar dacă s-a programat pentru o operație de cezariană, băiețelul pe care îl poartă în pântece ar putea veni pe lume chiar de ziua tatălui său.

Cabral așteaptă un cadou neprețuit de ziua luni. Împlinește 44 de ani

Cabral Ibacka este foarte îndrăgit. Uriașul de 2 metri înălțime și peste 120 de kilograme este mereu vesel și transmite bucuria și telespectatorilor. Pare că mai vesel decât el este Namiko, fetița lui în vârstă de 2 ani. ”Jucăria asta de @namikoibacka râde la fel de mult ca mine. Ba… chiar mai mult. Trec anii, zboară zilele și… mai mult decât să te bucuri de ele n-ai ce să faci. De-am putea da „save as” cumva unor zile ca astea…”, a postat Cabral, lângă o poză adorabilă.

Dacă și soarta ar vrea, chiar de ziua lui, pe 4 octombrie, ar putea să își țină în brațe cel de-al doilea copil al său și al Andreei. Mult timp nu a vrut să cunoască sexul copilașului, dar până la urmă a aflat: va fi tată de băiat.

Mai vesel decât Cabral este Namiko, fetița lui în vârstă de 2 ani

Pe Cabral l-a lovit melancolia

În așteptarea noului membru al familiei și-a adus aminte de copilăria sa. Mii de admitratori s-au grăbit să-l laude pe el și frumoasa sa familie. La rândul ei, Andreea Ibacka a primit mulțime de urări. Naștere ușoară și sănătate, să vă bucurați mereu de minunea ce urmează să vină pe lume!

Amândoi sunt foarte emoționați și nerăbdători să își țină bebelușul în brațe. Graviduța a ajuns la spital zilele trecute. Ne-a dat emoții și nouă, dar a fost doar un control înainte de marele eveniment.

Actriţa urma să îşi cunoască bebeluşul la finalul lunii septembrie. Într-un interviu recent, vedeta din serialul „Adela” a dezvăluit faptul că va naşte prin cezariană. ”Va fi o naștere prin cezariană. Așa că urmează să o programăm mai aproape de data probabilă, în funcție de cum decurge sarcina pe ultima sută de metri.

Din păcate, nu reușesc să nasc natural, există ceva riscuri considerabile de luat în calcul după cezariana necesară de acum trei ani”, a spus Andreea Ibacka în urmă cu ceva vreme pentru protv.ro.

Soția lui Cabral era foarte emoționată. ”Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.

Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta”, a scris Andreea Ibacka.