Cabral Ibacka în lacrimi din cauza fiicei sale: „Milioane de cuvinte în cap….” S-a întâmplat ceva ce nu se aștepta

Cabral Ibacka în lacrimi din cauza fiicei sale: „Milioane de cuvinte în cap….” S-a întâmplat ceva ce nu se aștepta
Nimeni nu credea că una ca asta putea să i se întâmple lui Cabral Ibacka. Îndrăgitul actor a fost bulversat complet de ce s-a întâmplat.

De aproape 16 ani, Cabral formează un cuplu cu Andreea. I-a plăcut de când a văzut-o prima data, însă până a ieși cu ea la o cafea au trecut mai bine de șase luni. De ceva timp  sunt părinții a doi copii superbi. Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. S-au cunoscut în 2007, atunci când au devenit colegi într-o telenovelă românească. Sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago. Cabral însă e tată de trei copii. El  mai are o fiică, Inoke.

Inoke este deja un copil adult

Inoke e rodul iubirii celebrului actor cu o faimoasă fotografă, Luana Mitran. Ei s-au despărțit după cinci ani de relație, iar fetița a rămas în grija mamei. Anul acesta tânăra va împlini 21 de ani. În ultimii ani de adolescență,  fata a fost supărată pe tatăl său, iar cei doi nu și-au vorbit deloc. Apoi problemele au fost depășite. „Ino e bine, tocmai a făcut 20 de ani. Are un loc de muncă simpatic și descoperă viața cu ochii unui proaspăt adult. Cu pitica se înțelege incredibil de bine, Namiko e topită după ea. Și invers, desigur”, a spus Cabral, anul trecut.  Acum, Inoke îi dă altfel de emoții celebrului ei tată.

Cabral a început să plângă din cauza fiicei sale mari

„Termin filmarea și iau telefonul. Văd că m-a sunat Inoke. Zic s-o sun înapoi, dar să arunc înainte un ochi pe mesaje. Văd că mi-a și scris. Deschid whatsapp-ul. Și, deși mesajul are legătură cu banii… de fapt, n-are nicio legătură cu banii. Are legătură cu puiul care – după ce a părăsit cuibul – începe să-și facă un rost în viață.

Inoke Ibacka e prima fiică a lui Cabral și are 20 de ani împliniți

Puiul care se desprinde și își alege o direcție, un drum, începe să construiască propria poveste… o poveste în care tu ești doar o etapă premergătoare. Mesajul, că de la asta pornisem, era simplu: – Hei, acum m-am uitat în cont și-am văzut că mi-ai pus bani în continuare. Nu mai pune, doar am un loc de muncă, am salariu, stai liniștit…

Păi cum să stau liniștit? Când tu te-ai făcut om mare… asta ce mă face pe mine? Ce vorbești, nene… un vârtej de sentimente și trăiri într-o singură secundă. Nod în gât, milioane de cuvinte în cap și cred că mi-a intrat și ceva praf în ochi, că altfel nu-mi închipui de ce s-au umezit brusc… Nu înțelegi ce înseamnă să fii părinte decât după ce ajungi părinte. Și-apoi n-are cum să-ți mai treacă…”, a mărturisit Cabral, pe rețelele sociale.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre