Cabral pare imun la suferința tatălui. Presa din Congo scrie că doctorul Ibacka e în stare critică

Cabral pare imun la suferința tatălui. Presa din Congo scrie că doctorul Ibacka e în stare critică
Părintele simpaticului prezentator Cabral are mari probleme în acest moment. Acesta a fost transportat la spital, unde se află în stare gravă.

Închisoarea i-a făcut extrem de rău doctorului Alex Ibacka, tatăl lui Cabral. Acum a ajuns pe mâna medicilor. Presa din Congo a relatat pe larg și a publicat fotografii elocvente.

Vești triste despre tatăl lui Cabral. E în stare critică. Prezentatorul pare imun la suferința acestuia

În urmă cu doar câteva luni, tatăl prezentatorului Cabral a fost arestat, fiind acuzat că a atentat la siguranța statului, destabilizând procesul electoral. Nu a putut să se bucure de faptul că a fost eliberat condiționat, pentru că i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la un spital din Congo. Potrivit știrilor din Congo, acesta a fost dus pe brațe până la ambulanță de câțiva bărbați.

Conform congomediatime.com, ”Aflat într-o situație medicală extrem de gravă de câteva săptămâni, în celula sa, doctorul Alexandre Ibacka Dzabana a ajuns în stare critică. Abia eliberat din arestul preventiv, acesta din urmă a fost internat într-o clinică din Brazzaville”.

Cabral a fost părăsit de tatăl său

Cabral și tatăl său nu au avut o relație bună. Până la vârsta de șase ani, acesta a fost crescut doar de mama sa, o româncă puternică, pentru că doctorul Ibacka i-a părăsit. Acesta s-a reîntors la Cabral când avea 13 ani.
„ (…) Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece.

Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo… Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar.”, a spus cu ceva timp în urmă prezentatorul pe blogul său. Ulterior, relația dintre Cabral și dr. Ibacka s-a îmbunătățit. Mai mult, acesta a venit alături de doi dintre frații prezentatorului la nunta pe care a făcut-o în 2011 cu Andreea.

Lui Cabral pare că nu îi pasă de suferința tatălui

Până în acest moment, Cabral se pare că nu a fost deloc impresionat de problemele de sănătate ale tatălui său. Acesta nu a scris nici un rând despre suferința doctorului Ibacka  nici pe Facebook, nici pe blogul său. Comportamentul tatălui său din copilărie și-a spus cuvântul, marcându-l enorm pe prezentator. De altfel, Cabral și-a mărturisit sentimentele și relația cu tatăl natural tot în postarea de pe blogul său:

“Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferenţă (…). Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea”, s-a confesat la momentul respectiv Cabral pe blogul său.

Sursă foto: redactia, romaniatv